Saç Ekimi Sonuçları
Doktor bey selamlar, arkadaşların Kötü bir niyeti yoktur, sürecinizi merak ettikleri için yazmışlardır, doktor olduğunuzu da unutmuşlardır , bence güzel gidiyor süreciniz karşıdan yüzünüze göstermeyecek şekilde bir resim göndermeniz mümkün mü acaba
Bir de sizin be düşünüyorsunuz memnunmusunuz , sizi mutlu etti mi bu ekim onu da bilmek isterim ,
Bence karşıdan çok güzel gözüküyor
Katılıyorum ama diğer yönlerden görünüşünü pek beğenmiyorum. Bana iki ekim planlanmıştı aslında (tepeye de ikinci bir ekim) ama koronavirüsten dolayı hayat durdu maalesef gidemedim. Bir de ben açıkçası sakaldan ekilenlerden hiç memnun değilim kıvırcık şekilde uzuyor ve kötü bir görüntü oluşuyor,çok dolgunluk kattığını da düşünmüyorum.
Ekim öncesi saçlar mı, yoksa dönor bölgesinden alınanlar mı doktor bey, sebamed tavsiye etmişti serkan bey , ekimi bende sizinle aynı yerde yaptırdım sebamedi tavsiye etmişlerdi
Finastrade kullanmamaniz yan etkilerinden dolayi mi? Size cok iyi gelebilir diye dusunuyorum. Saclariniz ince telli gorunuyor. Finastrade onlari kalinlastirirsa, ekimden memnuniyetiniz artabilir. Bu arada donor bolgeniz ekim oncesi gucsuzdu ve acikliginiz fazlaydi. Ekim yapilmadan once bu konulari sizinle konustular mi?
bu ekimin üstüne donör müsade ederse 2. Ekimle saçlarınız çok güzel olur, malzememiz az benden de 800 tane aldı hoca, 2 ekim için planlama yapmışmıydınız greft sayısı yönünden