Gönderen Konu: Finasterid Kullanımına Başlamak İçin Doğru Zaman  (Okunma sayısı 1723 defa)

ibrahimcam

• Jr. Member
  • **
Abiler dün vitamin testi sonuçlarımı paylaştım, vitaminlerimde bir eksiklik yok, doktor dökülmen genetik değil psikolojik falan demişti ama daha bugün dökülen saçlardan banyo gideri kapandı su birikti havuzda. 2 yıldır böyle bu durum, finasterid kullanmaya başlamak istiyorum ama yaşım 22 sizce erken midir? Yoksa başlayayım mı direkt, aktif spor yapıyorum, cinsel sorunum yok, psikolojik sorunum yok sadece burda bi abimiz cinsel organımda kan hücrelerim yok olmuş cinsel organım küçüldü bıraktım tarzı şeyler yazmıştı, bu etkiler gerçekten olur mu?

Araştırdığımda Amerika'da çerez gibi veriliyomuş bu ilaç, doktorlar direkt bunu yazıp yolluyormuş hastayı bizim minoxil muhabbeti gibi, yan etkilerin de %2'lik dilimde görüldüğü söyleniyor ama kararsızım. Sizce bikaç yıl daha kullanmayı erteleyeyim mi yoksa bi an önce başlayayım mı?

(Bu hafta 2 konu açtım, konu açmayla ilgili bir sınır göremedim varsa bildirin dikkat edeyim lütfen kurallara karşı uyumsuz davranmak istemem.)

Saygılarımla

sduzce

• Sr. Member
Ynt: Finasterid Kullanımına Başlamak İçin Doğru Zaman
« Yanıtla #1 : 02 Temmuz 2019, 14:14:05 »
Kardeşim kullanma sonuçları çok ağır olabilir. Ne cebine zarar ver ne vücuduna. Dökülecek olan her türlü gider. 30'lu yaşlarında ektirirsin.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 02 Temmuz 2019, 14:37:47 »
Bu kararı sen vericeksin kardeşim dökülmemgenetikse çare fin ama bununda yan etkileri nadirde olaa bazı kişilerde olabiliyor.
Global Moderator

WebMaster

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #3 : 02 Temmuz 2019, 14:42:49 »
Cinsel orhan küçülmesi mi ilk defa duydum

son gohan

• Hero Member
« Yanıtla #4 : 02 Temmuz 2019, 16:27:09 »
kanka senle aynı yaştayım yaklaşık 5aydır kullanıyorum hiç yan etki yaşamadım

ibrahimcam

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #5 : 02 Temmuz 2019, 16:35:18 »
Peki moruk etkisi oldu mu?

My Precious

• Hero Member
« Yanıtla #6 : 02 Temmuz 2019, 16:41:18 »
20 yaşındayım nw2.5uğum 2 hafta olacak yan etki yok.Kullanmak zorundayım çünkü şuan kullanmazsam nw3te olmadı nw4te ya da diğerleri gibi ektirdiğimde kullanacağım yani kaçışı yok seninde kaçışın yok kimsenin yok

Hasann06

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 02 Temmuz 2019, 19:17:06 »
Kardeşim kullanma sonuçları çok ağır olabilir. Ne cebine zarar ver ne vücuduna. Dökülecek olan her türlü gider. 30'lu yaşlarında ektirirsin.

bu kadar kısa ve net yorum yapmaktansa bu görüşünüzü savunacak açıklamalar yada deneyimler sunmak daha doğru olmazmıydı.
herkes sizin gibi yazıyor sadece ama neye göre hangi bilgi ve deneyime göre.

sduzce

• Sr. Member
« Yanıtla #8 : 02 Temmuz 2019, 21:38:24 »

bu kadar kısa ve net yorum yapmaktansa bu görüşünüzü savunacak açıklamalar yada deneyimler sunmak daha doğru olmazmıydı.
herkes sizin gibi yazıyor sadece ama neye göre hangi bilgi ve deneyime göre.

Kardeşim bu hap hakkımda konu açıp o kadar soru soran var ki, amerikayı yeniden keşfetmeye gerek yok. Bu forumda biri ilacın yan etkisini hissetmeyip 1 sene boyunca sürekli kullanmış daha sonra bir sıkıntı olduğunu ağrılarının arttığını üroloğa gideceğini söyleyip konu yarım kalmış. Böyle bir ilacı kime tavsiye edebilirsin?

ahmet67

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #9 : 02 Temmuz 2019, 21:58:55 »
İlacı 3 sene aralıklarla kullandım 2 sene boyunca yan etkisini görmedim bnce fazla abartılıyor.

ibrahimcam

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #10 : 03 Temmuz 2019, 16:27:55 »
@keljustin nw falan ne abi araştırdım bulamadım bi şey, benim konuya bakmıştın benimkinin derecesi ne? Bugün lavoboda sinirlendim saçları 10 dakka boyunca silkeledim minimum 100 tel saç dökülmüştür.

@ahmet67 teşekkür ederim deneyimlemiş birilerinden dinlemek daha iyi oluyor, ben de deneyimleyip göreceğim sanırım etkisini ama birazcık daha beklemek istiyorum

EMİNBEY

• Hero Member
« Yanıtla #11 : 03 Temmuz 2019, 16:48:11 »
Dostum anlattığına gore çok agresif bir dokulme sürecine girmişsin. Eğer bir önlem almazsan hızlı bir şekilde kaybedersin saçını vitamin sonuçlarına göre bakılırsa da fin den başka çaren yok gibi gözüküyor. Hızlı bir şekilde karar vermen lazim ya dökülmeyi kendi haline burak saçlarını kaybet arkasın dan ekim planlaması yap yada fine başla herhangi bir yan etki durumunda bırakırsın. Bu kadar büyütülecek bir durum yok

ibrahimcam

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #12 : 03 Temmuz 2019, 17:08:59 »
Hocam sürekli dökülüyor ama dönem dönem böyle ağır dökülüyor anlamadım xpecia kullanmayı falan da bırakmadım ama lavabo simsiyah oluyor, anladığım kadarıyla tam anlamıyla durdurmak için dediğiniz gibi başlamam lazım bi an önce. Gidip hormon ve sperm testi yaptırıcam sonra da fine başlıycam en azından ölçümleyebilirim yan etkisini 5 6 ay kullandıktan sonra tekrar test yaptırarak.

My Precious

• Hero Member
« Yanıtla #13 : 03 Temmuz 2019, 20:13:09 »
@keljustin nw falan ne abi araştırdım bulamadım bi şey, benim konuya bakmıştın benimkinin derecesi ne? Bugün lavoboda sinirlendim saçları 10 dakka boyunca silkeledim minimum 100 tel saç dökülmüştür.

@ahmet67 teşekkür ederim deneyimlemiş birilerinden dinlemek daha iyi oluyor, ben de deneyimleyip göreceğim sanırım etkisini ama birazcık daha beklemek istiyorum
nw saçın açılma derecesi norwood ölçeği yaz benimki 2 ile 3 arası.
Sende açılma yok ama dökülme var fin kullanabilirsin ha kullanmak istemiyorsan doğal yöntemler var topikal var araştırabilirsin

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #14 : 04 Temmuz 2019, 11:34:01 »
Finasterid kullanmak kişinin kendi kararı yada bir doktora danışıp kullanırsınız . bazı insanlarda yan etki görülebiliyor bazı insanlar sorun yaşamıyor bunuda deneyerek anlaya biliyor kişiler sorun olduğu hissedilirse bırakılması gerek eğer sorun hiisedilip devam edilirse üstüne gitmek olur buda sorunları büyütür.

Misal adam yazmış gögüslerimi büyüttü 2 sene kullandım e kardeşim büyüdügünü hissedince kesseydin neden 2 sene kullandın gibi.
Global Moderator

Facebook Twitter Instagram