Arkadaşlar merhaba,
Dün itibarıyla Şahin bey,Ergin bey,Nihan hanım,Çiğdem hanım ve Elif hanım el birliğiyle saç ekimimi gerçekleştirdiler.Kendilerine teşekkür ediyorum.Umarım ekim sonucu iyi olur ve tekrar teşekkür etme fırsatı bulurum...
Biraz süreçten bahsetmem gerekirse ben mersinden kendi aracımla Ankaraya geldim bir gün önce, o geceyi bir arkadaşta geçirdikten sonra, sabah önce otele yerleştim sonra da taksiyle (20 tl yazıyor) belirtilen merkeze gittim.Merkez şık bir yer plastik cerrahi merkezi aynı zamanda.Ilk önce ergin beyle görüştüm bir kaç evrak imzaladım sonra Şahin bey geldi saç analizi ekim planlaması yaptı ön çizgiyi belirledi benim kendi saçlarım da olduğu için doğal görünüm için bir avantaj olduğunu söyledi.Ekim işlemi saat 11 çeyrek gibi başladı,saç alımını ve kanal açmayı Şahin bey gerçekleştirdi sadece ekimi 3 lü kadın grubu gerçekleştirdi.Ekim saat 7 de bitti ve işlem esnasında igneler ve uyuşturma işlemi biraz canınızı acıtıyor ama öyle dayanilmayacak gibi de değil,sadece o kadar saat aynı pozisyonda durmak gıcık bir his o kadar.Neyse işlem Sonrasında ilaçlarımı alıp(agumentin,aspirin,expecia,majezik ve şampuan ile pomad) (200 tl) otelime geçtim yemek yiyip ilaçlarımı aldım.Gece zor geçti açıkçası uyuyamadım pek, hatta bir ara deli gibi üşüdüm tir tir titredim mersinden gelen birinin Ankara imtihanı oldu sanırım
Şimdi sabah oldu ve ben otel yemekhanesinde çayımı içerken yazıyorum ve gayet iyiyim ağrım sızım yok...Umarım aylar sonra burada memnuniyetimi de paylaşırım.