Yok hocam estafurullah ne kusuru. Tam aksine eski Ekim’ler bence daha önemli neden diye soracak olursan en azından suanki halini görme şansımız var
Bu yüzden lütfen mahrum bırakmak bizi kendinden
Ekim’e gelecek olursak ben çok ana çok beğendim hocam. Senin mevcut saçların da sanki kalınlaşmış hacim alıp canlanmış sanki.
Bundan daha iyisi olamazdı bence çok beğendim.
Tepe gelişim gösterir bence daha bi 5-6 ay daha var. 2. Bi Ekim düşünüyor musun tepeye sıkılastırma icin ?
İlgin ve güzel sözlerin için teşekkür ederim Leonidas dostum.
Mevcut saçlarım da hacim almış, Şahin hoca bunu belirtmişti anlam verememiştim neden kalinlaşsın ki demiştim ama gerçekten de baya bir fark var eskisine göre.
Tepe bölgesine gelince hâla elime batan kökler var ve az da değil geriden geliyor gelişmesi malûm nedenler yüzünden.
İkinci ekim için ise sürecin tamamlanmasını bekliyorum. Eğer tatmin olmazsam,ki şuan memnunum, ikinci ekimi o zaman düşünürüm neden olmasın,ben Şahin hocanın fiyat performans açısından çok iyi olduğunu yaşayarak gördüm tekrarlamak sorun olmaz diye düşünüyorum 😊
Bir süre sonra tekrar foto atarım dostum nasıl olsa evde hapis kaldık 😊 hepimize geçmiş olsun, en kısa sürede normale dönme dileğiyle,görüşürüz.