Saç Ekimi Sonuçları
Alıntı yapılan: Hasan2580 - 02 Temmuz 2019, 13:07:20Kardesim taksi ile gitmeye gerekecek Bi durum yok otel ile merkez arası çok kısa birde çok trafik yok merkezi adanada guzelyalı gıbı duşün sakin biyer rahatlıkla araba kullanabilirsin kaldıki operasyon sonrası çokda kotu durumda olmuyorsunEvet,aslında bu doğru kendi aracınla da rahatlıkla ekim yerine gidip oteline dönebilirsin ben ekim sonrası araç kullanamam diye düşündüm daha doğrusu okuduğum yorumlar öyle diyordu diye risk almayıp taksiyle gittim ama gördüm ki ben de rahatlıkla aracımla gidip gelebilirmisim 40 tl em cebimde kalırmış
Kardesim taksi ile gitmeye gerekecek Bi durum yok otel ile merkez arası çok kısa birde çok trafik yok merkezi adanada guzelyalı gıbı duşün sakin biyer rahatlıkla araba kullanabilirsin kaldıki operasyon sonrası çokda kotu durumda olmuyorsun
1. Ekiminin kötü olmasına üzüldüm Sercan, umarım bu sefer istediğin sonucu alırsın kardeşim,ben 27 martta randevu oluşturdum.
Geçmiş olsun, zor süreci atlatmışsın bir kaç gün daha uykusuz gecen olabilir Kabuk dökümüne kadar dikkat et gerisi gelir inşallah
Yani ben pek heyecanlı olmadım,hayatımda bu aralar farklı gündem maddeleri olduğu içindir belki...Senin için en iyisini diliyorum umarım tam istediğin gibi olur kardeşim...Bence rahat ol çok düşünmek
Donör güzel kısa zamanda toparlarEkim alanı gayet sağlıklı sorunsuz Saç yönleri gayet açı olarak yerinde Sıklık da güzel duruyor Artık güzel bir sonuç olur inşallah.