Saç Ekimi Sonuçları
Şamp veya vitamin takviyesi önerisi bekliyorum arkadaşlar.
Çok sık bir sonuç olmaz alan geniş greft dağılımı çok fazla keşke önce öne sonra arkaya ekim yapılsaymış 1 sene arayla
Alıntı yapılan: Hintell - 13 Temmuz 2019, 20:33:39Çok sık bir sonuç olmaz alan geniş greft dağılımı çok fazla keşke önce öne sonra arkaya ekim yapılsaymış 1 sene araylaHocam peki normal mevcut saçların pek görünmemesi normal mi ilk sayfada Ekim öncesi saçlı hali var ama şuan hiç o kadar bile saç yok gibi Birde bu şok dökülmeden önce bazı saçlar kırılmış ve deriye yapışmış gibi yamuk bunlar çıkınca normal düz çıkacaklar değil mi
Şok öncesi yamuk yumuk deriye yapışanlarda şaha kalkar, ekim öncesi mevcut saçlar etkilenebiliyor çıkacaktır, şoklar 30_35 ten sonra sakinler,donör toparlanmış
Soru sormuşsun cok gec dönüşler olmuş konunu görseydim yardımcı olurdum gerci arkadaşlarda ilgilenmiş artık. Gunde 2 defa xpecia + biotin sivilcelenme olursa biotini kesebilirsin. Sabah aksam yıkayabılırsın bundan sonrada şampuan dikkatli seç ben dalin kullanıyorum hala 4. Aydayım. Masajı eksik etme çarpma
Ön çizgi çok yuvarlak oluşturulmuş düz gibi gözüküyor . Ekim yapılırken greftleri saydınız mı grup halinde ?