Herkese Selamlar
#Fotograf bilgilendirmeleri en altta yaziyor#
29.06.2019 cumartesi günü sac ekimi gerceklestirdim. Bir kac yerden olumsuz geri donus almam sebebiyle yüz yüze görüsmek istedim ve olumsuz sonuç olursa rafa kaldirmak istedim.
Aisha hair den randevu alip gorustugumde ve eski saçlı fotograflarimi da gosterdigimde alın cizgimin geride oldugunu ve ön bölgeye sık bir ekim yapilarak bir sonuc alinabilenecegini belirttiler.
Ekim süreci ile ilgili dusuncelerim:
Anestezi konusunda ilacin yakiciliginda biraz aci cektim,aci esigim düsük de olabilir baya terletti o kisım.surecin en zorlu kısmı orasi geldi.Seçil Hanım lokal anestezi ve genel surecte cok yardimci oldu.Iletisimi ve surecle ilgili bilgilendirmesi cok iyiydi.Sürekli soru sormama ragmen sagolsun sabırla cevapladı.
2 doktordan 1 i alımları yapiyor,digeri kanallari aciyor.Is disiplinleri gayet iyi.Tamamen islerine odaklanmislar.Hemen isimi halledeyim diye ugrasmadilar.Ekim alani büyük ve donör bölge cok ümit vermedigi icin gayet dikkatli davrandilar
Aisha hair ile ilgili dusuncelerim:Gunde 1 2 ekim yapiyor olmasi cok iyi bir sey sizle baslayan ekip genel anlamda sizle bitiriyor.Forumda az icerikleri oldugu icin ilk basta tereddut ettim fakat kararimdan son derece memnunum.Whatsapp iletisimi olsun,randevu gorusmesi olsun fazlasiyla yardimci oluyorlar ve cok profesyoneller.
Beklentim: Beklentim yoğun bir kapatıcılık değil az seyrek saçlı biri olabılmek,tellerin ince oluşu greft miktarı sebebiyle beklentimi bu seviyede tuttum.
Ilk yikamadan sonra fotograflar
Foto boyutundan dolayi sanirim sıkıntı yasiyorum parca parca atacagım