Gönderen Konu: Dr Sibel Ulusan 3800 kanal, 4200 greft  (Okunma sayısı 19316 defa)

altımaymunüstüay

• Jr. Member
  • **
Ynt: Dr Sibel Ulusan 3800 kanal, 4200 greft
« Yanıtla #15 : 02 Temmuz 2019, 05:14:25 »
Bu saça 4200 greft?? hocam bana o kafaya 2500 anca ekildi.ya bana baya baya az ektiler ya da bu ekimde bi ''doktor yalanı'' var.bilemedim.yanlış anlama usta hayırlı olsun kesinlikle güzel olacaktır.

https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=8526.0 bu benim konum
Kardeşim öncelikle konuna baktım hayırlı olsun inş istediğin sonucu alırsın.Normalde bu saça evet 4200 fazla ama ben sık ekim istedim. Donör de iyi olunca doktor hanım istediğimi yaptı. Hata mı yaptım bilmiyorum sürece bakıp göreceğiz. Belki de damarlar besleyemeyecek dökülecek bilemiyorum. Ama bu süreçte pozitif düşünmek önemli. Doktor yalanı kısmına gelirsek greftler yanımda sayıldı. Sıkıntı yok yani :)

altımaymunüstüay

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #16 : 02 Temmuz 2019, 22:59:45 »
Bugün ekimden sonraki 3. Gün. Kafa gün geçtikçe kuruyor. Anlamadığım bir şekilde kafam, alnım aşırı yağlandı. Ekim yapılan bölgelerde ve donörde  ödem neredeyse bitti bitecek. Yüzüme toplana ödem de yavaştan iniyor. Ama hala baya mevcut Japonlara döndüm gözler şiş ve çekik😂 bir sorum var bu nekroz riski nasıl anlaşılır? Benim bu saatten sonra nekroz olma ihtimalim var mı?
« Son Düzenleme: 16 Ocak 2020, 20:15:37 Gönderen: Hintel »

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #17 : 02 Temmuz 2019, 23:03:58 »
Gayet sık ekim tepede baya sık ekilmiş maşallah
Global Moderator

altımaymunüstüay

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #18 : 02 Temmuz 2019, 23:09:53 »
eyw sağolasın. Şu siteyi 2 3 yıl önce bulsaydım saç ekimine ihtiyacım olmazdı :)

kaktüssevenadam

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #19 : 03 Temmuz 2019, 11:35:45 »
Bugün ekimden sonraki 3. Gün. Kafa gün geçtikçe kuruyor. Anlamadığım bir şekilde kafam, alnım aşırı yağlandı. Ekim yapılan bölgelerde ve donörde  ödem neredeyse bitti bitecek. Yüzüme toplana ödem de yavaştan iniyor. Ama hala baya mevcut Japonlara döndüm gözler şiş ve çekik😂 bir sorum var bu nekroz riski nasıl anlaşılır? Benim bu saatten sonra nekroz olma ihtimalim var mı?
hocam almış olduğun bepantol losyonu sürüp kullan iyi gelir

Weslera

• Full Member
« Yanıtla #20 : 03 Temmuz 2019, 14:52:49 »
Gecmis olsun. Ilac kullaniyor musunuz?

altımaymunüstüay

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #21 : 03 Temmuz 2019, 15:50:49 »
Sağolun. Evet kullanıyorum. Tetradox, coraspin, nootropil verdiler.

altımaymunüstüay

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #22 : 03 Temmuz 2019, 15:56:32 »
Hocam 5. Güne kadar bir şey sürmem yasak. İlk yıkamayı bekliyorum. Yarın inşallah o dertten de kurtulacağım 🙂

kaktüssevenadam

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #23 : 03 Temmuz 2019, 16:01:11 »
Hocam 5. Güne kadar bir şey sürmem yasak. İlk yıkamayı bekliyorum. Yarın inşallah o dertten de kurtulacağım 🙂
ya işte o ilk yıkamadan sonra kendin sür bol bol  ;D

altımaymunüstüay

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #24 : 03 Temmuz 2019, 16:02:27 »
Eyw hocam öyle yaparım yeşekkür ederim 🙂 ekim hakkındaki düşünceniz nedir?

kaktüssevenadam

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #25 : 04 Temmuz 2019, 10:52:42 »
Eyw hocam öyle yaparım yeşekkür ederim 🙂 ekim hakkındaki düşünceniz nedir?
hayırlı olsun kardeşim tekrardan sibel hocanın ekimleri gayet başarılı ve sonuçları da güzel seninki de güzel olur umarım istediğin gibi sıkı bir ekim olur. :)

Musollini

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #26 : 04 Temmuz 2019, 11:17:27 »
Hocam hayırlı olsun ama ben sizin adınıza gerçekten üzüldüm. Sibel hanımın güzel Ekim’leri var ama bu yaptığı kimse kusura bakmasın vicdansızlık. Yaşınız kaç 35+ mı bilmiyorum ama yani bu kadarcık açıklığa 4200 greft nedir ? İlerde saç dökülmeniz devam edebilir yeni Ekim’e ihtiyacınız olabilir. Bu Ekim’in sonucu muhtemelen güzel olacaktır çünkü yarısı çıksa zaten sık bir sonuç olur. 6 ay 1 sene sonra mutlusunuz eyvallah da doktor etiği bence bu değil. 5 yıl sonra diyelim ki agresif bi dökülme yaşadınız o komik görüntü ne olacak ? Bu sefer de önden mi alım yaptıracaksınız ? Doktor olarak hatta bence insan olarak en kötü tablonun düşünülmesi lazımdı. Umarım yanılırım donör bi 5000 daha çıkaracak kadar sıktır.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #27 : 04 Temmuz 2019, 12:01:43 »
eyw sağolasın. Şu siteyi 2 3 yıl önce bulsaydım saç ekimine ihtiyacım olmazdı :)

Mesala napardın :)
Global Moderator

altımaymunüstüay

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #28 : 04 Temmuz 2019, 12:43:00 »
Hocam hayırlı olsun ama ben sizin adınıza gerçekten üzüldüm. Sibel hanımın güzel Ekim’leri var ama bu yaptığı kimse kusura bakmasın vicdansızlık. Yaşınız kaç 35+ mı bilmiyorum ama yani bu kadarcık açıklığa 4200 greft nedir ? İlerde saç dökülmeniz devam edebilir yeni Ekim’e ihtiyacınız olabilir. Bu Ekim’in sonucu muhtemelen güzel olacaktır çünkü yarısı çıksa zaten sık bir sonuç olur. 6 ay 1 sene sonra mutlusunuz eyvallah da doktor etiği bence bu değil. 5 yıl sonra diyelim ki agresif bi dökülme yaşadınız o komik görüntü ne olacak ? Bu sefer de önden mi alım yaptıracaksınız ? Doktor olarak hatta bence insan olarak en kötü tablonun düşünülmesi lazımdı. Umarım yanılırım donör bi 5000 daha çıkaracak kadar sıktır.
Hocam öncelikle değerli yorumunuz için teşekkür ederim. Beni düşünerek yazdığınızı anlıyorum. Yaşım 29 bu arada. Ben de normalde genetik olarak şakaklar ve ön bölgenin dökülmesi beklenen bir süreçti. Yalnız aşırı stres altında bi 4 yıl yaşayınca tepe bölgemde açıldı. Şu 1 senedir standart  yaşayıp stresten uzak kalınca saçlarımdaki dökülmemde durdu. Doktor hanım bu kadar ekim yapmayacaktı ama ben sık olmasını istedim. Çünkü bir daha 2. Bir ekim yaptırmak bu süreci yaşamak istemiyorum. Zaten dökülmem neredeyse durdu denecek kadar azdı ekimden önce. Dediğiniz gibi tekrar agresif bir dökülme süreci yaşayacak olursam takviyelerle desteklerim.

altımaymunüstüay

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #29 : 04 Temmuz 2019, 12:47:43 »

Mesala napardın :)
Valla hintell başkan zamanında yağa ota b*ka çamura bulaşmazdım. Saç dökülmesini ciddiye alır ilerde artarsa nasıl olsa ektiririm kafasına girmezdim. Bu siteye girdiğimden beri hem beslenme hem takviye hem ilaçlar konusunda bir çok şey öğrendim. İnş şu süreçleri sağlıklı atlatırsam uzun vadeli olarak bunları uygulamak istiyorum. Ama cidden 2 3 yıl önce bulsam dökülmeyi durdurabilirdim.

Facebook Twitter Instagram