Saç Ekimi Sonuçları
Yaptırıp da memnun kalan var mı? Tavsiyeleri bekliyoruz. Nerede, ne kadara yaptırdınız?
Alıntı yapılan: Maxpayne - 29 Haziran 2019, 16:35:30Yaptırıp da memnun kalan var mı? Tavsiyeleri bekliyoruz. Nerede, ne kadara yaptırdınız?Ben yaptırdım arkadaşlar 2 yıldır kullanıyorum şimdi üzerine ekim yaptırdım ekimle beraber daha sık gözükecek. dileyen instagram hesabımdan bakabilir paylaşabilirim. Ekim yaptırdığım yer Beşiktas hair.inn hem hesaplı hem kalteli
Paylaşın da bakalım. Kaç tlye yaptırdınız?Alıntı yapılan: Emre_70 - 03 Temmuz 2019, 11:27:16Alıntı yapılan: Maxpayne - 29 Haziran 2019, 16:35:30Yaptırıp da memnun kalan var mı? Tavsiyeleri bekliyoruz. Nerede, ne kadara yaptırdınız?Ben yaptırdım arkadaşlar 2 yıldır kullanıyorum şimdi üzerine ekim yaptırdım ekimle beraber daha sık gözükecek. dileyen instagram hesabımdan bakabilir paylaşabilirim. Ekim yaptırdığım yer Beşiktas hair.inn hem hesaplı hem kalteli
Emre sürekli aynı mesajı atıyorsun instagramından neden bakalım kardeşim konu açarsın bu bölümde kime yaptırdıysan öncesi sonrası resimlerini eklersin bakarız