arkadaşlar öncelikle merhaba bende bir ekim maduru oldum izmirdde olsun benim için kolay olur diye ama iyi bir yer olsun istedim
bunun içinde ekol k.b.b. ile görüştüm en azından hastahane dedim bu arada 2. ekimim birinci ekimimi izmir bayram bey ve ekibi yapmıştı oda ayrı bir hüsran dı ekilen sacın %30 u anca çıktı belki çıkmadı
2018 mart ayına ekol hastanesinde operasyona girdim operasyon öncesinde doktor cenk melikoglu ile görüştüm daha önce operasyon geçirdiğim için bilinçli birşekilde operasyon hakkında herşeyi sordum ben operasyon öncesi ve sonrası prp yapılmasını istedim ki ekilen saç tellerinin çıkmasının daha sağlıklı olması için doktor bey bana yağ transferli ekimin(yani kökhücreli) daha iyi sonuç vereceğini söyledi prp den daha etkili ve süreci daha iyi etkilediğinden bahsetti ve bende tamam dedin 20 gün önce yag transferi için operasyon geçirdin ve sonrasında da saç ekimini 2018 4. ayında gerçekleştirdik ekilen saçın bana göre %10 u anca çıkmıştır ekim sonrasında 3 ay sonra kontrole gittim sürecin normal oldugunu belirttiler 12 ay sonra tekrar gittim çünkü ekilen saçlar çıkmadı berberimde aynı seyi soyledi kontrole gittiğimde doktor bey bana yeniden ekim yapılması gerektiğini söyledi ve ben cok büyük bir hayal kırıklığına ugradım bağzı seyler tecrübe ile sabitmiş bunu anladım ben ekol k.b.b. hastanesinde yaptırdım ama hüsrana ugradım demem o ki ekim yaptıran kimsenin iyi sonuç aldıgını gözünüz ile görmeden hiç bir yere güvenmeyin çünkü bu işte en fazla 2 şansınız var çünkü ense bölgenizde yeterli donör kalmıyor tabiri caizse yoluk tavuk gibi oluyorsunuz.