Gönderen Konu: izmirde ikinci ekimim ve sonuç hüsran  (Okunma sayısı 4395 defa)

muyar3500

• Yeni üye
  • *
izmirde ikinci ekimim ve sonuç hüsran
« : 29 Haziran 2019, 09:31:19 »
arkadaşlar öncelikle merhaba bende bir ekim maduru oldum izmirdde olsun benim için kolay olur diye ama iyi bir yer olsun istedim
bunun içinde ekol k.b.b. ile görüştüm en azından hastahane dedim bu arada 2. ekimim birinci ekimimi izmir bayram bey ve  ekibi yapmıştı oda ayrı bir hüsran dı ekilen sacın %30 u anca çıktı belki çıkmadı
2018 mart ayına ekol  hastanesinde operasyona girdim operasyon öncesinde doktor cenk melikoglu ile görüştüm daha önce operasyon geçirdiğim için bilinçli birşekilde operasyon hakkında herşeyi sordum ben operasyon öncesi ve sonrası prp yapılmasını istedim ki ekilen saç tellerinin çıkmasının daha sağlıklı olması için doktor bey bana yağ transferli ekimin(yani kökhücreli) daha iyi sonuç vereceğini söyledi prp den daha etkili ve süreci daha iyi etkilediğinden bahsetti ve bende   tamam dedin 20 gün önce yag transferi için operasyon geçirdin ve sonrasında da saç ekimini 2018 4. ayında gerçekleştirdik ekilen saçın bana göre %10 u anca çıkmıştır ekim sonrasında 3 ay sonra kontrole gittim sürecin normal oldugunu belirttiler 12 ay sonra tekrar gittim çünkü ekilen saçlar çıkmadı berberimde aynı seyi soyledi kontrole gittiğimde doktor bey bana yeniden ekim yapılması gerektiğini söyledi ve ben cok büyük bir hayal kırıklığına ugradım bağzı seyler tecrübe ile sabitmiş bunu anladım ben ekol k.b.b. hastanesinde yaptırdım ama hüsrana ugradım demem o ki ekim yaptıran kimsenin iyi sonuç aldıgını gözünüz ile görmeden hiç bir yere güvenmeyin çünkü bu işte en fazla 2 şansınız var çünkü ense bölgenizde yeterli donör kalmıyor tabiri caizse yoluk tavuk gibi oluyorsunuz.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Ynt: izmirde ikinci ekimim ve sonuç hüsran
« Yanıtla #1 : 23 Temmuz 2019, 11:04:11 »
İzmirde

Sibel hanım hariç düzgün bir ekim merkezi maalesef yok
Global Moderator

promete74

• Full Member
« Yanıtla #2 : 11 Mayıs 2020, 22:07:45 »
İzmirde

Sibel hanım hariç düzgün bir ekim merkezi maalesef yok
İzmir Ento da Sibel Alzorba saç ekiminde nasıldır? Daha önce İzmir Saç Ekim Merkezi'ni  çalıştıryordu. Bugün randevum vardı tepe bölgemde ekim yapacak.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 11 Mayıs 2020, 22:31:38 »
orası hakkında bılgım yok
Global Moderator

baldman

• Hero Member
« Yanıtla #4 : 11 Mayıs 2020, 22:51:41 »
İzmir Ento da Sibel Alzorba saç ekiminde nasıldır? Daha önce İzmir Saç Ekim Merkezi'ni  çalıştıryordu. Bugün randevum vardı tepe bölgemde ekim yapacak.

nedense karantina günlerinde ne kadar ciddiyetsiz saç ekimi merkezi varsa çalışmaya devam ediyorlar diğerleri hep kapalı ,konuyu açan arkadaşın yazdıklarının altına bu fikrini yazmanda çok ironik bende o arkadaşımızdan ibret alıp araştırmalarını daha sağlıklı yapmalısın.

Karakutu

• Hero Member
« Yanıtla #5 : 13 Mayıs 2020, 00:11:07 »
Ekim öncesi ve sonrası resimlerden yokmu ona görede yorumlar yapılır.

Kaptan1973

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #6 : 13 Mayıs 2020, 00:41:48 »
Konu resim olmadan anlaşılmıyor 2.ekim öncesi saçınız nasıldı ekim sonrası nasıldı görmeden yorum yapmak çok zor iddaa ettiğiniz şeyi kanıtlamak için belge sunmak zorundasınız bence

Hakan_3535

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #7 : 15 Mayıs 2020, 05:11:24 »
Merhaba ekim yaptırdınızmı izmirde

Danismankemal

• Full Member
« Yanıtla #8 : 25 Mayıs 2021, 10:29:46 »
merhaba, ekim oldun mu?

Facebook Twitter Instagram