İlhan serdaroğlu %70lik bir kumar. %70 oranında mükemmel saçın olur %30oranında lanet ederisn.
Arenamed ise Kötünün iyisi saçın olur mükemmel olmaz.
Valla kardesim ne yapacagimi sasirdim moralim bozuk. Butcem olsa neysede para olmayinca secenekler azaliyor.
Yapmaman gereken en önemli şey merdiven altı adı sanı çok duyulmayan yerlerde yaptırmaman.
İmkanın varsa araba parası verilir saç ekimine. Yoksa tanınmış orta ekicilerde ektireceksin. 2binliraya 5bin greft eken yerler var. orlardan uzak durman gerekiyor. Birde yaş 23 bu dökülme ne zamanda bu hale geldi hala devam ediyormu o var. Ektireceğin saç 1 sene içinde çıkarken arkaları falan gider kötü olur. Şu an nw3-4 arasısın. Koray erdoğana gitsen sana 1 sene finas kullandırır saç ekimin biraz yavaşlar. Saçların çıkarken falan gürleşir sonra bırakırsan finası bir 2-3 sene mükemmelde olmasa sorun etmeyeceğin saçlarla dolaşırsın.
Arenamedde 5bin greft güzel saç ekilir. alice var forumda. İlk senin gibiyken ektirmiş. 2-3 sene güzel gezmiş. sonra bida ektirmiş gayet iyi şu an diye biliyorum. Tabi serkan aydın o kadar grefti almasına rağmen dönör nasıl kendine geliyor bilmiyorum. Gelişi güzelalırken saç kökünü ortadan 2ye bölüyor sonra yanlışlıkla saçı klonluyor diye düşünüyorum .