Saç Ekimi Sonuçları
Hayırlı olsun saç ekimin Ekim temiz olmuş ön çizgileri daha adam gibi yapmaya başlamışlar bunda forumun katkısı olduğunu düşünüyorum. tarz olarak güvenilir bir merkez değil günde 70/80 ekim yapmaları güven vermiyor siz nasıl güvendiniz?
Hayırlı olsun saç ekimin ön cizgileri gittikçe geliştirmiş clinikexpert güzel duruyor ekimin umarım sonuç başarılı olur.
Bence çok güzel bir görüntü var. İnşallah güzel sonuçlanır. Çok geçmiş olsun
Alıntı yapılan: EMİNBEY - 29 Haziran 2019, 21:14:18Bence çok güzel bir görüntü var. İnşallah güzel sonuçlanır. Çok geçmiş olsunÇok saolun, bu forumdaki clinikexpert yorumlarına bakınca ürktüm gerçekten. "Umarım bir hata yapmamışımdır " diye umut ediyorum.
Alıntı yapılan: Karokep - 30 Haziran 2019, 20:40:24Alıntı yapılan: EMİNBEY - 29 Haziran 2019, 21:14:18Bence çok güzel bir görüntü var. İnşallah güzel sonuçlanır. Çok geçmiş olsunÇok saolun, bu forumdaki clinikexpert yorumlarına bakınca ürktüm gerçekten. "Umarım bir hata yapmamışımdır " diye umut ediyorum.Stres yapıcak bir durumun yok ekimin sorunsuz ve temiz duruyor olumsuz düşünme ön çizgiyide diğer ekimlerine nazaran daha düzenli yapmışlar.
üstten dördüncü fotoğraftaki sarı şeyler neydi kardeşim?