Saygı değer meslektaşım öncelikle merhaba,
Ekimi kafaya koymadıysan kendini hazır hissedene kadar bu işe atılma.
Ben 22 Haziranda ektirdim.
Sabır çok önemli, işin içine girmeden sabırın önemini tahmin ediyorsun ama işin içine girince çok daha önemli olduğunu görüyorsun.
Okul ilk dönemler sıkıntı yaratabilir. Ama zaten döküşmüş dökülmekte olan
Daha gerisi ne olabilir dedim 😀
Sizinde baya gitmiş o yüzden ekim yaparsanız eylülden sonra 3,4 ay sabır edeceksiniz.
Merhabalar hocam,
Ekim işini kafaya çoktandır koydum aslında. Geçen sene ektirecektim bir kaç sıkıntı çıkınca ektirememiştim. Eğitim öğretim döneminde ektiremediğim için bu seneye erteledim. İlk mesajda da belirttiğim gibi İstanbul'da ki klinikle anlaşmıştım. Ancak buraları okuyunca vazgeçtim.
Benim için esas mesele ne zaman çıkmaya başlayacağı değil esasen. Sonuçta yıllardır böyleyim. Asıl istediğim şey eylül ayı okul başladığında saç ekimi yaptırmış olduğumun belli olmaması. Onun için DHİ tekniğinde ısrar ediyorum. İlk görüştüğüm yer DHİ tekniğiyle 1 ayda her şeyin geçeceği, saçlarımın kesilmeyeceği ve normale döneceğiydi. Ama şimdi bu dediklerinden bile şüpheliyim. Siz nasıl yaptırdınız? DHİ tekniği dedikleri gibimi acaba?
Ben fue yöntemi ile ektirdim.
Dhı için alanınız çok diye düşünüyorum.
Zaman geçirmeyin eğer ektirmeyi düşünüyorsanız biran önce karar verin.
Sizin açıklık alanınız için iki ekim planlıyor olmaları lazım. Eğer tam bir kapatıcılık istiyorsanız. Size bu konuda ne diyorlar?
İlk başta fue yöntemiyle 4000 grefte kapatırız dediler. Ben dhi yönteminde ısrar ettim. onlar dhi yöntemiyle tek seansta en fazla 3000 ekim yapılabileceğini söylediler. En sonunda art arda iki seans 4000 greftte anlaşmıştık.
Hocam araştır, git görüş hepsiyle doğru kararı vereceksin zaten.
Watsaptan görüşmekle, yüz yüze görüşmek arasında çok fark var.
Verdiğin karar içine sinmesi önemli.
Ben ektirdim okulun başını düşünmedim.
Tepedeki mevcut saçınız süreç içerisinde gidebilir. Ona göre planlamazlar zaten ekimi.
Alan açıldıkça ekimde belli olma oranı artıyor. Ben o yüzden ektirdim. Yoksa beni 1,2 sene daha idare ederdi.