Gönderen Konu: Bu Saç Ekimini Düzeltebilirmiyim sizce ?  (Okunma sayısı 5752 defa)

mağdurumdamağdurum

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Bu Saç Ekimini Düzeltebilirmiyim sizce ?
« : 11 Ağustos 2016, 15:48:35 »
Arkadaşlar Merhaba yaklaşık 4-4.5 yıl önce saç ektirmiştim.O zamanlar tabi saç ekimi konusunda bu kadar detaylı forumlar yoktu.Ben olayı özet geçeyim : Resimlerdede görülebileceği gibi bir kasapa denk geldik o günlerin verdiği psikolojik sıkıntılarla çokta araştırmadan hayatımın hatasını yaptım ve saç ektirdim.Saç çizgisini çok önde çizmişler ve saçların açılarının birbiriyle alakası yok, ekimin ilk zamanları eh işte idare ederdi fakat kendi saçım dökülünce böyle saçma sapan bi görüntü oluştu.Şu anda topik kullanarak idare etmeye çalışıyorum fakat artık topikte fayda etmemeye başladı ayrıca topik kullananlar bilir genel sıkıntı olarak orayı burayı boyama aman birisi kafanıza dokunmasın vs vs gibi sıkıntıları var. Sizce bu ekimi düzeltebilirmiyiz ? Benim düşüncem öndeki saçların alınıp arkalara serpiştirilmesi ve yeni bi saç cizgisi oluşturulması fakat alınan yerlerde malumunuz delikler kalacak bunlar halledilebilirmi ? Eğer bu şekilde düzelmeyecekse saç dövmesi yaptırmayı düşünüyorum fikriniz nedir ?

mağdurumdamağdurum

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Bu Saç Ekimini Düzeltebilirmiyim sizce ?
« Yanıtla #1 : 11 Ağustos 2016, 15:51:07 »
resim nasıl ekleyebilirim ?

thinkingme

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 11 Ağustos 2016, 15:54:51 »
resim nasıl ekleyebilirim ?

2 yolu var.

1. Yol ekler ve diğer seçenekler kısmı var yorum yazarken ordan dosya seçerek ekleyebilirsin

2.yol imgim veya diğer resim sitelerine yükleyip burada link olarak paylaşabilir veya ''[img ] [ /img]'' boşlukları silerek arasına linki koyup resim olarak paylaşabilirsin.

mağdurumdamağdurum

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 11 Ağustos 2016, 15:56:25 »
.

mağdurumdamağdurum

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 11 Ağustos 2016, 15:57:07 »
.

mağdurumdamağdurum

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 11 Ağustos 2016, 15:57:52 »
.

mağdurumdamağdurum

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 11 Ağustos 2016, 15:58:16 »
.

volkarizma90

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 11 Ağustos 2016, 16:09:03 »
Hocam şimdi saçlarının dökülmedigini hayal ediyorum sadece sakaklar açık. Bence iyi bir ekim gibi duruyor. Senin şeklinde ekim yaptıran bir sürü arkadaş var onlarında saçı senin gibi dökülse aşağı yukarı aynı görüntü olur. Yani ekimcide kabahat yok bence. Duzeltilemezmi bir seansta bir çok doktor bu görüntüyü duzeltebilir

alfa

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 11 Ağustos 2016, 16:10:53 »
 önden söküp arkaya ekerim diyene güvenmemelisin. nasıl durduğunu mutlaka canlı görmek gerek.
bence ikinci bir ekimle tepeyi doldurt. ensedeki saç kökün vertekse yetmeyecektir. oraya da sakal ya da göğüs bölgesinden ekim yaptırabilirsin ya da saçları geriye tarayacakcın. önceki ekiminin sorunlu olduğunu düşünmüyorum.saçlar dökülünce görüntü aldatıcı olmuş.

mağdurumdamağdurum

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #9 : 11 Ağustos 2016, 16:13:03 »
2.resimdede görüldüğü gibi saçların açısı çok kötü eğer saç çizgisini geriye alamazsak bu boşluğu dolduracak kadar greft çıkmaz benden saçlarım düz ve ince.Önceden dolaştığım bi iki saç ekim merkezi oldu onlar düzeltemeyeceklerini söylediler sizce kime gitmeliyim ?

volkarizma90

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #10 : 11 Ağustos 2016, 16:17:37 »
Hocam artık o saçlar ordan sökülmez. Bence doktor biraz aralara birazda geriye doğru gider hepsi bu. Tamamen sac istiyorsan vertex de dahil o zaman protez saç düşün derim

keldenadam

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #11 : 11 Ağustos 2016, 16:31:55 »
Saçlarını kazıyıp saç simulasyonu yaptırabilirsin, illa ekim diyorsan BHT yapan bir yerle görüş, HLC, Hakan Doğanay veya Zekeriya Kul gibi.

mağdurumdamağdurum

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #12 : 11 Ağustos 2016, 16:35:18 »
Saçlarını kazıyıp saç simulasyonu yaptırabilirsin, illa ekim diyorsan BHT yapan bir yerle görüş, HLC, Hakan Doğanay veya Zekeriya Kul gibi.
Önceliğim saç ekimi saç simülasyonu için kazıtmam mı gerekiyor kısa haldeyken olmuyormu ?

zlatan

• Ziyaretçi
« Yanıtla #13 : 11 Ağustos 2016, 17:33:25 »
hocam siz sadece çok iyi bir doktora ikinci saç ekiminizi yaptırın eminim sorununuz çözülecektir sakına ekilmiş saçlarınıza hiçbir işlem yaptırmayın

keldenadam

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #14 : 11 Ağustos 2016, 17:56:27 »
Kısa haldeyken de saç simülasyonu yaptırabilirsin, toppik'in kalıcısı gibi olur. iki tipi var birincisi dövme gibi kimyasal boyayla yapılıp kalıcı olan, diğeri bitkisel boya ve dermaroller ile yapılıp 2 yıl kadar kalıcılığı olan. Yan ile tepe arasındaki boşluk dolar ve saçın daha sık görünür. Önceliğin ekim ise, benden bir kardeş tavsiyesi, manuel alım yapan iyi doktorlarla görüş. Fiyat pahalı olsada geriye dönüş yok unutma. Donör alanın zayıf, belki olumsuz cevap alırsın, o zaman saç simülasyonu yaptırırsın.   

Facebook Twitter Instagram