Saç Ekimi Sonuçları
Hayırlı olsun güzel bir kan tahlili yaptır vitaminlere kan degerlerıne göre takviye kullanmayı dene. Biotin fazlası yaglanma sivilce yapar epey ugrastım sıkıntı oldu bende dikkat et
Tşkler hocam arka bölge için durum iyimi sizce.Fitnessla ilgileniyorum 1 aylık süre dolmak üzere, yeniden başlamak için beklemelimiyim bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilir mi?
Alıntı yapılan: Uğur26 - 27 Haziran 2019, 10:29:38Tşkler hocam arka bölge için durum iyimi sizce.Fitnessla ilgileniyorum 1 aylık süre dolmak üzere, yeniden başlamak için beklemelimiyim bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilir mi?Hemen başlayabilirsin kullanıcaksan donörün toparlaması biraz uzun sürer ama toparlar sabredilmesi gereken bir süreç.
Alıntı yapılan: Hintell - 27 Haziran 2019, 10:36:33Alıntı yapılan: Uğur26 - 27 Haziran 2019, 10:29:38Tşkler hocam arka bölge için durum iyimi sizce.Fitnessla ilgileniyorum 1 aylık süre dolmak üzere, yeniden başlamak için beklemelimiyim bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilir mi?Hemen başlayabilirsin kullanıcaksan donörün toparlaması biraz uzun sürer ama toparlar sabredilmesi gereken bir süreç.Abi finas değil fitness i sormuş:)
Hayırlı olsun saç ekimin umarım güzel bir sonuç alırsın.