En iyisi ne biliormusun dostum proscarı kullanıp internete bir daha girmemek.Anksiyete vermekten başka olayı yok.Kullan bence çünkü kullananların yüzde 90ı ya mevcut saçını koruyor ya da saçları yeniden çıkıyor.Kullan
Yan etki görürsen o zaman konuşuruz benim 1 hafta oldu bir şeyim yok(ki beklemiyorum daha en asgari 1 seneye ihtiyacım var).
Birde bazı insanların bir tarafı yemiyor ilaca leke atıyorlar aynı kişiler han etkileri abartıyor yok fin kullandım çüküm düştü eğitim hayatım etkilendi hafıza kaybı yaşıyorum falan filan.
Dediğim gibi yan etki olursa yüzde 99 placebodur ki psikolojik olarak güçlüysen yan etki yaşamazsın
Ben 19 ay kullandım. 2005 yıllarında yani senin kreşe başladığın dönemlerdi diye tahmin ediyorum. 19 ay yani ortalama 90 hafta yapar. Ara verdim 1 ay gibi 3 sefer.. ozmaanlarda böyle internette yanetkileri ile alakalı felaket haberleride yoktu.
Şimdi sence 1 hafta kullanan senmi daha cesaretlisin yoksa 19 ay boyunca kullanan ben mi? Yada sence yan etkilerini hakkında sence senmi daha tecrübelisin yoksa ben mi?
Hoş kullandığım dönemlerde finasteride yanetkilernin psikolojik olduğunu en çok ben savunanlardan biri bendim eski birçok forumda bu konuda paylaştığım makale tadında yazılar var idi.
Yine unutmadan yazıyım yine , 5 farklı ülkeden (İngiltere, ABD, İspanya, İtalya , Romanya)24 ay ve üzeri finasteride kullanmış 800 kadar kişiye mail atarak bunlardan 120 kadarına ulaşıp hazırlamış oldugum bir anket ile bahsi geçen yanetkileri hakkında kendimce bir istatistikte tutmuşluğum var.
Oyuzden “kullanmayanların bir tarafı yemiyor, ilaca bok atıyor” şeklinde yorum yapmadan önce kullandığın şeyin ne ise yaradığını, etki mekanizmasını öğren.. birde 1 sene kadar kullan ... sonra bunları yaz .
Leblebi tavsiye eder gibi kanser ilacı tavsiye etme insanlara.
Finasteride yanetkisi olmayan bir ilaç olsa devletler bu ilacı 17 yaşına gelmiş her erkek bireye ücretsiz verir kelliği tarihe gömerdi. Maliyetide yok aylık 5 lira falan?