Saç Ekimi Sonuçları
Ben beğenmedim, 3500 greftle bu açıklık kapanmalıydı. Ekim paylamış diyemem ama başarı oranı % 50 falan diye tahmin ediyorum.
Yorumlarınızı bekliyorum
ekim kendi saçına zarar vermiş ekilip çıkanlarda sadece önde çıkmış ve onlarda çok sırıtıyor ekim olduğu belli oluyor.kendi saçların ekimdenmi zarar gördü bilmiyorum ama şu an onlar olsa görüntü çok daha farklı olurdu diye düşünüyorum.
Yorum bekliyorum
Dostum ekilen greft sayısına birşey diyemem 200-300 belki oynar ama minimum 3000 greft vardır. Kabuk dökümü sonrası görüntüye bakarak ekilen saçların %90 i çıkmış. Sonuç kötü değil. Sizin saç telleriniz ince olduğu için kapaticilik daha az olmuş. Evet bundan sonra bir tik daha kalınlaşma olursa sonuç seni tatmin edecektir. Hayırlı olsun
Üstadım umarım dediğiniz gibi olur Benim ekim işlemi 13 14 saat sürmüştü onunla alâkalı bi sorun da olabilirmi?
Merkez bana tam tersini söyledi üstadım ekim işlemi mevcut saçlarada iyi gelir diye.Böyle bişey mümkün mü?
Benim şuan ne yapmam lazım sürecin tamamlaması nımı bekliym yoksa merkezle irtibata mı geçiym.