Saç Ekimi Sonuçları
kabuklar döküldükten sonra saç ekimi güzel görünüyor kabukları ekim merkezinde nasıl döktüler?dönor bölgede kızarıklık geçti mi?
Rica etsem ekim öncesi profilinizin tam karşısından bir fotoğrafınızı koyar mısınız? Ekimi çok beğendim. Umduğunu fazlasıyla bulursun inşaAllah.
Şok dökülmeden sonra kızarıklık daha çok ortaya çıkar gayet normal bir durum
Alıntı yapılan: Hintell - 06 Temmuz 2019, 22:04:13Şok dökülmeden sonra kızarıklık daha çok ortaya çıkar gayet normal bir durumKızarıklık tahminen ne zaman geçer peki?
Alıntı yapılan: Lacivert - 06 Temmuz 2019, 22:27:00Alıntı yapılan: Hintell - 06 Temmuz 2019, 22:04:13Şok dökülmeden sonra kızarıklık daha çok ortaya çıkar gayet normal bir durumKızarıklık tahminen ne zaman geçer peki?Bunun belli bir süresi yok ama rahatsız edeceğini sanmıyorum en azından beni etmedi bence takılmamak gerek. Zamanla geçer cilt yapısına bağlı belkide çok kısa zamanda geçer.
Alıntı yapılan: İzmir1984 - 06 Temmuz 2019, 21:11:38Rica etsem ekim öncesi profilinizin tam karşısından bir fotoğrafınızı koyar mısınız? Ekimi çok beğendim. Umduğunu fazlasıyla bulursun inşaAllah.Başlığı açarken her açıdan paylaştım onlara baktınız mı?
Alıntı yapılan: Lacivert - 06 Temmuz 2019, 22:26:24Alıntı yapılan: İzmir1984 - 06 Temmuz 2019, 21:11:38Rica etsem ekim öncesi profilinizin tam karşısından bir fotoğrafınızı koyar mısınız? Ekimi çok beğendim. Umduğunu fazlasıyla bulursun inşaAllah.Başlığı açarken her açıdan paylaştım onlara baktınız mı?Bakmıştım. Saçlı halinizle tam karşıdan merak ettim kusura bakmayın lütfen:)
Kabuk sonrası harika bir görüntü var çok beğendim bunlar çıkarsa süper saçların olur.
Teşekkür ederim.