Arkadaşlar öncelikle herkese merhaba,
Ekim merkezine karar vermemde bu forum etkili oldu.
Süreci başından sonuna, en ayrıntılı şekilde sizinle paylaşacağım.
Ayrıntılı anlatacağım için, önemli gördüğüm yerleri KOYU RENKLE SİYAH fontlayacağım. Ayrıntı okumak istemeyen arkadaşlar sadece koyu renkli kısımları okuyup azda olsa fikir sahibi olabilir.
Araştırma sürecinde kafamda 5 ekim merkezi belirledim.7 ekim merkezinden detaylı bilgi aldım. Serkan AYGIN'ı tercih etmemde bir çok unsur etkili oldu başlıkta karmaşa olmaması için soran kişiye detaylı bilgi verebilirim.
Greft: 4340 (1015 tekli, 1768 ikili, 1338 üçlü, 219 dörtlü greft)
Öncelikle Serkan AYGIN'dan randevu aldım. Klinikte saç planlaması yaptık
Ön çizgim doğal olandan biraz geride belirledik bununda nedeni alanı daraltıp sıklaştırmayı arttırmak.
Ön kısmımda az bir şey olan saçım zikzakla uyum sağlayıp doğal görünüm olacağını söyledi Serkan bey ve ekim buna göre yapıldı.
22 Haziran klinikte ödeme yaptıktan sonra ekim yapılacak Koç üniversitesi hastanesine geçiş yapılıyor (isteyen aracıyla geçiyor isteyenin transferini klinik kendisi yapıyor)
FİYAT: FUE:6000 TL DHI:7500 TL (Fiyat güncellemesi yapılmış)
Eylül’de tekrar güncellenecekmiş
Açıklığım fazla olduğu için ben fue yöntemi ile ekim yaptırdım.
Saat 12.30'da işlemim başladı. Yaklaşık 7 saat sürdü ve 19.30 gibi bitti.
Ekim yapan ekibin elinden geleni yaptıklarını o an hissettim ama tabi ki bu yeterli değil başarı oranını süreç gösterecek.
Fotoğraflarla açıklama yapmak istedim ama bir kerede 2 den fazla foto ekleyemedim.
Sürecin tüm fotoğraflarını altta paylaşacağım.
DEĞERLİ YORUMLARINIZI ESİRGEMEYİN