@maya senin durum daha kötüymüş ya şu an ne durumdasın peki? Dediğin gibi Xpecia kullanıyorum bunlar arasından en azından artık duş giderini saçlar tıkamıyor, minoxil şakakda saç çıkardı küçük küçük ama tansiyonum çıktı kalbim sıkışmaya başladı minoxili bıraktım artık Allah'a şükür öyle sorunlarım kalmadı, benim psikolojik olması için elimde avcumda ne varsa veririm ama gel gör ki değil saçım kabarıyor diye internette arama yapardım saç nasıl kabarmaz diye, artık ona hasret kaldım keşke saçım kabarsa, konuyu açtıktan sonra inceledim güzel ekimler de varmış gerçekten ama söylediğin gibi şans işi biraz da, bakalım umarım kimse yaşamaz şu saç sorununu.
@emre sorma psikolojik olarak gerçekten etkiliyor, bı de modellik dahi yaptım hep görünümümle ön plandaydım artık saçların dökülmesi o kadar modumu düşürdü ki asosyal bi şey oldum çıktım, ne yesem diyorum bunun içinde ne var saçıma nasıl gelir, ne içsem diyorum yok yeşilçayla ilgili deney var yok kafein saçı güçlendirirmiş kahve içeyim, kardio yapmazdım artık ağırlık antrenmanından çok kardio çalışıyorum, neden dersin? Kardio kan dolaşımını hızlandırıyormuş saça iyi gelirmiş bu, şu ana kadar böyle bahsedilen tüm yönergelere uydum ama sıfır gelişme.