Saç Ekimi Sonuçları
Ben Esma Serkan’a yaptırdım sonucu görmeden tavsiye etmem doğru olmaz ama bi araştırın derim. Bide nereye ektirirseniz ektirin duygusal davranmayıp çizgiyi alabildiğin kadar geriye al Hocam yaş genç ilerileri düşünerek hareket etmekte fayda var saç+ sakal 3000-35000 verteks hariç ektir gitsin benceMemnunmusunuz ekimden?
Alıntı yapılan: fuky - 25 Haziran 2019, 15:32:41Max 10-12 bin civarı çıkabilirim bildiğiniz ekim yeri varmı acaba sonuc veren?Aslında biraz forumda vakit geçirip araştırıp bütçene göre uygun yerleri bulmalısın,önerecek olursam yani ileride benim tercihim (araştırmalarıma göre) Serkan Aygın veya Şahin çelik olacaktır çünkü hem fiyat olarak uygun hemde yaptıkları ekimlerin %98i çıkıyor forumdan inceleyebilirsin bu doktorları.
Max 10-12 bin civarı çıkabilirim bildiğiniz ekim yeri varmı acaba sonuc veren?
açıklık fazla ama donör bölgen iyi bu açıklığa göre güzel avantaj senin için2 aşamalı ekim yaptırman senın açından iyi olacaktır önce ön orta sonra tepe ve ileride tepeye bir sıklaştırma dahaerken yaşta çok agrasıf bır dökülme yaşamıssın zor bir durum ama daha ıyı bır hale getırebılırsın saçlarını beklentiyi çok yüksek tutmadan.
Dr can işler. ..takipteyim bende. .2 ekimi mevcut forumda...7000 tl civarı...instagramdan resim atıp Fiat alabilirsin...