Saç Ekimi Sonuçları
Kardeşim geçmiş olsun,Clinikte, ekimden 3 gün sonra 7 gün boyunca donöre losyon sürün sonraki 7 gün hem donör hem ekim bölgesine losyon sürerek kabuk dökümü yapın diyorlar.Sen süreci nasıl sürdürdün?
Alıntı yapılan: Lacivert - 02 Temmuz 2019, 19:46:52Kardeşim geçmiş olsun,Clinikte, ekimden 3 gün sonra 7 gün boyunca donöre losyon sürün sonraki 7 gün hem donör hem ekim bölgesine losyon sürerek kabuk dökümü yapın diyorlar.Sen süreci nasıl sürdürdün?Elimi vurdum bugun baktım dökülmeye basladı bende devam ettirdim dökmeye
Alıntı yapılan: ugurgozlu1 - 02 Temmuz 2019, 20:42:40Alıntı yapılan: Lacivert - 02 Temmuz 2019, 19:46:52Kardeşim geçmiş olsun,Clinikte, ekimden 3 gün sonra 7 gün boyunca donöre losyon sürün sonraki 7 gün hem donör hem ekim bölgesine losyon sürerek kabuk dökümü yapın diyorlar.Sen süreci nasıl sürdürdün?Elimi vurdum bugun baktım dökülmeye basladı bende devam ettirdim dökmeyeHayırlısı olsun kan görünce sorayım dedimBen 22 Haziran’da ektirdim bugün kabuk dökmek için merkeze gittim dökmediler daha var dediler.Tabi bu bünye meselesi, herkesin bünyesi aynı değil. Geçmiş olsun tekrar bakalım şok dökülme ne zaman geliyor
Alıntı yapılan: Lacivert - 03 Temmuz 2019, 21:24:05Alıntı yapılan: ugurgozlu1 - 02 Temmuz 2019, 20:42:40Alıntı yapılan: Lacivert - 02 Temmuz 2019, 19:46:52Kardeşim geçmiş olsun,Clinikte, ekimden 3 gün sonra 7 gün boyunca donöre losyon sürün sonraki 7 gün hem donör hem ekim bölgesine losyon sürerek kabuk dökümü yapın diyorlar.Sen süreci nasıl sürdürdün?Elimi vurdum bugun baktım dökülmeye basladı bende devam ettirdim dökmeyeHayırlısı olsun kan görünce sorayım dedimBen 22 Haziran’da ektirdim bugün kabuk dökmek için merkeze gittim dökmediler daha var dediler.Tabi bu bünye meselesi, herkesin bünyesi aynı değil. Geçmiş olsun tekrar bakalım şok dökülme ne zaman geliyor teşekür ederim valla benim döküldüler bende anlayamadım acaba yanlış mı yaptım :O
Alıntı yapılan: ugurgozlu1 - 03 Temmuz 2019, 21:26:38Alıntı yapılan: Lacivert - 03 Temmuz 2019, 21:24:05Alıntı yapılan: ugurgozlu1 - 02 Temmuz 2019, 20:42:40Alıntı yapılan: Lacivert - 02 Temmuz 2019, 19:46:52Kardeşim geçmiş olsun,Clinikte, ekimden 3 gün sonra 7 gün boyunca donöre losyon sürün sonraki 7 gün hem donör hem ekim bölgesine losyon sürerek kabuk dökümü yapın diyorlar.Sen süreci nasıl sürdürdün?Elimi vurdum bugun baktım dökülmeye basladı bende devam ettirdim dökmeyeHayırlısı olsun kan görünce sorayım dedimBen 22 Haziran’da ektirdim bugün kabuk dökmek için merkeze gittim dökmediler daha var dediler.Tabi bu bünye meselesi, herkesin bünyesi aynı değil. Geçmiş olsun tekrar bakalım şok dökülme ne zaman geliyor teşekür ederim valla benim döküldüler bende anlayamadım acaba yanlış mı yaptım :OSaç köklerin detaylı bakınca görünüyor.Kanayan bölgede en fazla 1,2 köke zarar vermişsindir ki o kadar da olur. Zaten fire vermeden saç çıksa ohooo Artık olumlu düşünme sürecine girdin umarım düşündüğünden daha fazlası olur.
Maşallah hayırlı olsun güzel temiz ekim.