Saç Ekimi Sonuçları
Alıntı yapılan: ugurgozlu1 - 24 Haziran 2019, 21:58:05herkese iyi forumlar arkadaşlar uzun zamandır forumu takipteyim ve bugun bende ekimimi yaptırdım. süreci hep beraber görücez insallah.yarın pansumandan sonra donör bölgeyi paylaşıcam herkese iyi akşamlar. yaş / 25Ben pek tatmin edici olacağını sanmıyorum ön taraf olabilir ama orta kısım zaten seyrek ora sıklaşmaz sadece zarar verir diye mi ekmedi yoksa finas da kullanmadın diye mi? Benimde orta kısım senin gibi Serkan hocayı düşünüyordum lakin oraya gitmem derse saç ektirmenin mantığı yok
herkese iyi forumlar arkadaşlar uzun zamandır forumu takipteyim ve bugun bende ekimimi yaptırdım. süreci hep beraber görücez insallah.yarın pansumandan sonra donör bölgeyi paylaşıcam herkese iyi akşamlar. yaş / 25
donör alımı sağlıklı duruyor cabuk toparlayacağını düşünüyorum donör bölgende ız var dı oraya ekim mi yaptılar doğrumu anladım ?
eyvallah Yara ızını kapattırman ekımle ıyı olmuş kapanıyor guzel sekıl de
Aralara girilebilirdi diye düşünüyorum, girilecek kadar seyreklik mevcutmuş. Ekiminiz hayırlı olsun.
Ekimin hayırlı olsun kardeşimUmarım sonuç yüzünü güldürür.Başlığını takip edicem bende oraya ektirdim 5 gün önceTakviye konusunda bende araştırmadayım ilaç kullanma taraftarı değilim bende ama yan etkisi olmayan vitamin bakıyorum
Hayırlı olsun.
Gayet güzel kardeşim, sıkıntı yok. Orta tarafın dökülme veya seyrelme ihtimali var, olursa 2. ekimle onu da halledersin.