Gönderen Konu: Finasterid Günlüğü  (Okunma sayısı 21516 defa)

onizuka eikichi

• Dr koray Erdoğan saç ekimi sonuçları
  • Hero Member
Ynt: Finasterid Günlüğü
« Yanıtla #30 : 15 Ağustos 2019, 20:03:06 »
Bilmiyorum başkanım şuanlık biotini rafa kaldırdım 😀 finasterid ile devam sıkıntı yok şimdilik.. Biotin kullandığım kısa sürede bile elmacık kemiklerinde ki tüyleri acayip kuvvetlendirdi cımbızla kopmuyo o derece keşke saça da etkileri bu denli olsa ama işte androjenler çomak soku5o 😀

Biotinden olduğunu sanmıyorum ama yine siz bilirsiniz :)
Tavsiye/öneri isteyen arkadaşlar ben doktor değilim. Saç ekimi üzerine ya da plastik cerrahi konusunda hiçbir eğitimim yok. Ben de sizler gibi yaşadığım saç sorunun da edindiğim deneyimleri, yaptığım araştırmaları, denediğim ürünlerden nasıl sonuçlar aldığımı foruma aktarıyorum.
ŞUNLARADA BAKABİLİRSİNİZ

Armaan

• Hero Member
« Yanıtla #31 : 15 Ağustos 2019, 20:24:15 »
Biotinden değildir ama içeriğindeki soya yağından olabilir diye düşünüyorum.. Diğer biotinlerin içeriğini kontrol etmk lazım.. Soya ilə ilgili söyle bi yazı buldum ne kadar geçerlidir bilmiyorum..belki fin ile 2 si aynı anda sıkıntı yaratmış olabilir bende..
*Soya  ürünlerinin aşırı alımı erkeklerde de östrojen seviyelerinin artmasına neden olmakta ve hormonal dengesizlikten dolayı saç dökülmesi, meme büyümesi, sperm üretiminde sıkıntı, cinsel soğukluk gibi sorunlara yol açmaktadır.. *

Rohat

• Full Member
« Yanıtla #32 : 15 Ağustos 2019, 20:33:08 »
Selam başkan nature's bounty 5 mg biotin bende kullanmaya başladım ama bende testis ağrısı yaptı bu biotin.. Finasterid te kullanıyorum ondan olabilir diye finası bıraktım ama devam eti ağrı.. Biotin içeriğine baktım soya fasulyesi yağı var və bu yağ östrojen benzeri hormonlar içeriyomuş. Sanırım bundan kaynaklandı ..  Şuan ağrı falan yok biotin bıraktım finas devam.. Sizde böyle bi sıkıntı oluştumu??
Ayrıca dökülmeler için miracle losyon öneririm bende duşta 50 tel civarı dökülme vardı 1 kaç haftadır kullanıyorum 20 tele falan düştü.. Finasterid bende dökülmeyi azaltmadı pek ama losyon çok etki etti.. Yan etki konusunda şimdilik bişe yok tabi olmayacağı anlamına gelmez kişinin kendi sorumluluğunda iycie araştırılmalı..
Hocam bu losyon Minoxil ve türevleri değil dimi. Yani bırakınca dökülme oluyor mu?

Armaan

• Hero Member
« Yanıtla #33 : 15 Ağustos 2019, 20:50:19 »
Hocam bu losyon Minoxil ve türevleri değil dimi. Yani bırakınca dökülme oluyor mu?
Genetik dökülmede süreklilik mecburi reis oral veya topikal ne kullanılırsa kullanılsın bıraktığın zaman yavaş yavaş dökülme başlayacaktır saç kökleri androjenlerin baskısından dolayı.. Ama  bıraktıktan sonra minoxil gibi şok dökülme yapacağını sanmıyorum.. Tam bilgim yok açıkçası.. Bu tevadiler ile dökülmeyi sadece ileri tarihe ertelemeye uğraşıyoruz.. Saç ekiminden sonra bile dökülmeler olabiliyo sanırım.. Bu saç işinde çok sansızız malesef 😀

Rohat

• Full Member
« Yanıtla #34 : 15 Ağustos 2019, 23:06:23 »
Genetik dökülmede süreklilik mecburi reis oral veya topikal ne kullanılırsa kullanılsın bıraktığın zaman yavaş yavaş dökülme başlayacaktır saç kökleri androjenlerin baskısından dolayı.. Ama  bıraktıktan sonra minoxil gibi şok dökülme yapacağını sanmıyorum.. Tam bilgim yok açıkçası.. Bu tevadiler ile dökülmeyi sadece ileri tarihe ertelemeye uğraşıyoruz.. Saç ekiminden sonra bile dökülmeler olabiliyo sanırım.. Bu saç işinde çok sansızız malesef 😀
Hocam cesedimiz yakışıklı olasına gerek yok. Yaşım 26. En az 30’a kadar saçlarımı korumak istiyorum. Zaten koruyabilirsem devam edecem zorlanırsam bırakacam ve 30’dan sonra Ekim yapacak. Onlar da 10-15 yıl götürdü mü yete bize :)) ki en az 5 yıl içinde saç dökülmesi gibi bi problemin çözüleceğini umut ediyorum.

Tavsiyem61

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #35 : 16 Ağustos 2019, 14:43:01 »
Arkadaşlar 0.5mg(veya 1mg)Finasteridi destekleyici vitamin ve minarel kullanacağım.
Aşağıda 2 seçenek sunuyorum fazladan veya eksikten bir şey almak istemiyorum.Sizce finasteridi tamamlayacı olarak hangisi daha ideal?

https://www.akakce.com/bitkisel-kapsul/en-ucuz-dermoskin-medobiocomplex-e-60-erkek-kapsul-biotin-sampuan-200-ml-sac-serumu-fiyati,1044227.html

https://www.akakce.com/vitamin-mineral/en-ucuz-doppelherz-aktiv-biotin-l-sistein-cinko-30-kapsul-fiyati,92744904.html

Sırmasac60

• Full Member
« Yanıtla #36 : 16 Ağustos 2019, 15:40:52 »

Finasteridi proscar 1/4 veya 1/5 kullanmak ile propercia kullanmak aynı etkiyi yaratır mı ? Sizce hangisini kullanmak gerekir?

Rohat

• Full Member
« Yanıtla #37 : 16 Ağustos 2019, 18:21:46 »
Finasteridi proscar 1/4 veya 1/5 kullanmak ile propercia kullanmak aynı etkiyi yaratır mı ? Sizce hangisini kullanmak gerekir?
Bütçe Varsa Propecia, Yoksa Proscar. Pek fark yok. Tek  fark propecia sabit 1 mg. Ama yabancı bir sitede finastirid kullanımını görmüştüm saç önce ve sonrasını göstermişlerdi bütün hastalarda 1.25 mg finas kullanmışlardı bu yüzden proscar 1/4 sanki daha uygun gibi.

Sırmasac60

• Full Member
« Yanıtla #38 : 17 Ağustos 2019, 18:52:21 »
Teşekkür ederim

Sunrise

• Full Member
« Yanıtla #39 : 18 Ağustos 2019, 12:02:40 »
Millet forumda peynir ekmek gibi Finasterid kullanıyor yav ilginç :D

Umarım yan etki görmessiniz

Furymen

• Sr. Member
« Yanıtla #40 : 18 Ağustos 2019, 21:51:46 »

Bilmiyorlar kardeşim ben yan etkiyi erken gördüğüm için şanslıyım bu ilaç uzun süreli asla kullanılmaz yan etkilerinin hepsini gördüm buda şansızlığım intihar düşüncelerine bile soktu bu ilaç kullananlara uyarılarda bulunuyorm
« Son Düzenleme: 19 Ağustos 2019, 00:13:15 Gönderen: Furymen@hotmail.com »

kerimov

• Sr. Member
« Yanıtla #41 : 18 Ağustos 2019, 21:55:02 »
Niyeyse kullananlardan çok kullanmayanlar rahatsız bu ilaçtan. %2 yan etki muhabbetinin yalan olduğu kesin de %100 de değildir heralde yan etkisi, öyleymiş gibi yazan arkadaşlar var ama.

Rohat

• Full Member
« Yanıtla #42 : 18 Ağustos 2019, 23:27:27 »
Yan etki her insanda gözükmez. Kimin de hiç görülmezken kimin de az görülür. Arkadaşın dediğine katılıyorum. Kullanmayanlar daha çok şikayetçi finasterditen. Finas’ın yan etkiler muhtemelen vardır şuan ama saçının akıp gitmesi kadar kötü bi yan etki olduğunu düşünmüyorum. O psikoloji adamı mahvediyor

Furymen

• Sr. Member
« Yanıtla #43 : 07 Eylül 2019, 21:28:29 »
Yan etki her insanda gözükmez. Kimin de hiç görülmezken kimin de az görülür. Arkadaşın dediğine katılıyorum. Kullanmayanlar daha çok şikayetçi finasterditen. Finas’ın yan etkiler muhtemelen vardır şuan ama saçının akıp gitmesi kadar kötü bi yan etki olduğunu düşünmüyorum. O psikoloji adamı mahvediyor
finasterid günlüğüne güncelleme yapmanın zamanı gelmedi mi? :)

YILDIRIM

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #44 : 08 Eylül 2019, 23:48:04 »
Gencler bu finast gercekten tehlikeli iyice arastirin  sonra pisman olucaniz sunuclarla karsilasirsiniz  Ekmek peynir gibi gidiyor entrsan  ilaci icerken yan etki gormeyen bende yan etki yapmiyor tam gaz devam diyen arkadaslar  doktorlara sorun ENDOKRiNOLOJI  bolumune gidin ve sorun bakalim bu ilac hakkinda size neler dicekler bi UROLOJI bolumune gidin ve bu ilaci sorun bakin size neler dicekler 20 li ve 30 lu yaslarda bu ilaci leblebi gibi icmek cok buyuk sikinti  iyice arastirin saglik elden gidince keske kel  gezseydimde bunlar basima gelmeseydi demeyin vesselam

Facebook Twitter Instagram