Gönderen Konu: HairTrans Samsun 09 Nisan 2019 3455 Greft. Gelişim sizce nasıl?  (Okunma sayısı 7315 defa)

keleş

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: HairTrans Samsun 09 Nisan 2019 3455 Greft. Gelişim sizce nasıl?
« Yanıtla #15 : 26 Haziran 2019, 10:00:24 »
Geçmiş olsun. elinizden geleni yapmışsınız. önceki saçlar daha toparlanmamış, o yüzden değişim göremiyorsunuz.
120. günü beklemelisiniz. önceki saçlar ve yeni çıkacaklar beraber çıkmaya başlayıncaya kadar sabretmeniz gerekiyor.
bol sabırlar.

kskn

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #16 : 27 Haziran 2019, 00:49:28 »
@Musti0618 teşekkürler hocam 4. Aydan önce gelisme olmuyor sanirim. Artik biraz sabir zamani sanirim.
@Ayaklıbalık saolun hocam. genelde internette 5. 6. Ay fotolarında bariz uzamalar var yani brad pitt misali. aradaki 2 aylik surecte bu kadar fark olur mu bilemiyorum. Gerci cok da güvenmemek lazım reklam fotolarina ama yine de umidim ekimden cok fazla. ektirdigim merkez de saolsunlar çok iyiler abi kardes gibi olduk, onlar da bu donemin herkes icin ayni oldugunu iletmisti. Bakalim bundan sonra artık sureci takip edicez.

Dostum hayırlı olsun. Samsunda hangi hastane yapıyor bu işlemi ? Ücret olarak ne ödediniz bu arada.

Liv hospital hairtrans sac ekim merkezi uzman Resul Bey. Ben sadece ekime 5.5 verdim fakat 5 seans prp dahil paketle alirsaniz cok uygun fiyata geliyor. Buna tum takviyeler şampuanlar vs dahil. Ve en guzel tarafı hergun sadece 1 kisiye ekim yapıyorlar sizden baska hic kimse olmuyor sadece sizinle ilgileniliyor.
« Son Düzenleme: 27 Haziran 2019, 01:01:53 Gönderen: kskn »

Musollini

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #17 : 27 Haziran 2019, 01:35:27 »
Çok benzer açıklıklara sahibiz hayırlı olsun inşallah güzel sonuç alırız. Saç telleriniz benimki gibi çok ince duruyor biotin kullanmıyorsanız deneyin derim

kskn

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #18 : 27 Haziran 2019, 03:59:34 »
Çok benzer açıklıklara sahibiz hayırlı olsun inşallah güzel sonuç alırız. Saç telleriniz benimki gibi çok ince duruyor biotin kullanmıyorsanız deneyin derim
Gecmis olsun diyelim hocam aynen cok ince tellerim umarım guzel sonuçlar alırız. Su an icin sadece sabah 5000lik biotin hap ve biton takviyeli sampuan kullaniyorum + prp ve mezoterapiye devam.

Abc

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #19 : 27 Haziran 2019, 08:20:58 »
@Musti0618 teşekkürler hocam 4. Aydan önce gelisme olmuyor sanirim. Artik biraz sabir zamani sanirim.
@Ayaklıbalık saolun hocam. genelde internette 5. 6. Ay fotolarında bariz uzamalar var yani brad pitt misali. aradaki 2 aylik surecte bu kadar fark olur mu bilemiyorum. Gerci cok da güvenmemek lazım reklam fotolarina ama yine de umidim ekimden cok fazla. ektirdigim merkez de saolsunlar çok iyiler abi kardes gibi olduk, onlar da bu donemin herkes icin ayni oldugunu iletmisti. Bakalim bundan sonra artık sureci takip edicez.

Dostum hayırlı olsun. Samsunda hangi hastane yapıyor bu işlemi ? Ücret olarak ne ödediniz bu arada.

Liv hospital hairtrans sac ekim merkezi uzman Resul Bey. Ben sadece ekime 5.5 verdim fakat 5 seans prp dahil paketle alirsaniz cok uygun fiyata geliyor. Buna tum takviyeler şampuanlar vs dahil. Ve en guzel tarafı hergun sadece 1 kisiye ekim yapıyorlar sizden baska hic kimse olmuyor sadece sizinle ilgileniliyor.

Resul beyin ismini duymuştum başarılı bir ekimci olduğu söyleniyor. İnşallah sizde bu yönde güzel bir sonuç alırsınız.
  • Ekim Tarihi: 15-16.11.2021
  • Ekim Merkezi ismi Esma-Serkan Tetik
  • Greft Miktarı 3008
  • Yaşınız 36

kskn

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #20 : 14 Eylül 2019, 03:12:37 »
Son iletiden sonra yaklaşık 3 ay, ekimden itibaren de 5 ay geçti. Şu an 6. ayın içindeyim (156.gün). Güncel durum bu... Bilemiyorum... Günde sabah akşam birer tane Xpecia ve Biotin 5000 alıyorum sabahları da bir tane Omega3 balık yağı alıyorum yanında da pekmez içiyorum. Akşamları da Serioxyl sürüyorum. Prp'ye 1 seans gittim devamına gitmedim içimden gelmedi. Sağlıklı besleniyorum dolaşımımın iyi olmaması için hiç bir sebep yok. Benim kadar titiz davranan da azdır sanırım. Ama gelişim çok yavaş gibi. Sizlerin de fikrini rica ediyorum.

Son foto ekimden 5 ay öncesi ve güncel durum. İlk iki foto ise güncel.

lazibore8

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #21 : 14 Eylül 2019, 08:28:03 »
Dostum epey bir dikkatli davranmışsın. Sakınan göze çöp batar misali sürecin şuan geriden geliyor gibi ama daha belli olmaz 2 3 ay daha gelişme süren var. Umarım daha da gelişir ve mutlu eder seni.

davud123

• Sr. Member
« Yanıtla #22 : 14 Eylül 2019, 08:43:05 »
İlk defa ekimden sonra yaraların bu kadar kaldığını sizde gördüm

yazıcıoqlu

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #23 : 14 Eylül 2019, 09:25:26 »
Son iletiden sonra yaklaşık 3 ay, ekimden itibaren de 5 ay geçti. Şu an 6. ayın içindeyim (156.gün). Güncel durum bu... Bilemiyorum... Günde sabah akşam birer tane Xpecia ve Biotin 5000 alıyorum sabahları da bir tane Omega3 balık yağı alıyorum yanında da pekmez içiyorum. Akşamları da Serioxyl sürüyorum. Prp'ye 1 seans gittim devamına gitmedim içimden gelmedi. Sağlıklı besleniyorum dolaşımımın iyi olmaması için hiç bir sebep yok. Benim kadar titiz davranan da azdır sanırım. Ama gelişim çok yavaş gibi. Sizlerin de fikrini rica ediyorum.

Son foto ekimden 5 ay öncesi ve güncel durum. İlk iki foto ise güncel.

Kararmanin yogun olduğunu  görüyorum  son fotoda sureciniz icin henuz birsey soylenemz ama devami gelecektir. 7aya kadar bir atak daha yaparsa  memnun edebilir sizi  moral bozmadan devam kardeş.  Daha cikan ve cikacak ilan sacalrin form ve kalinlasmasi var ins istediğin  gibi  olur.

JaCKiE_BrOwN

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #24 : 14 Eylül 2019, 13:44:22 »
Açıklığınız epey fazlaymış. Ekilen grefler de göz önüne alındığında bu saç tutsa bile epey seyrek olacaktır

kskn

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #25 : 14 Eylül 2019, 17:12:32 »
Cevaplar icin herkese cok teşekkürler. Aklima takilan nokta ilk ekimden sonra kabuklar döküldüğünde meydana gelen görüntü harikaydi. Yani benim mevcut saclarim ve ekilen 3450 greft ile goruntu cok iyi duruyordu. Saclar olgunlasinca da bu goruntu geri gelir diye bekliyordum. Bu biraz hayal kırıklığı yaratti. Görüntü bu şekildeydi. 15.gun.

Srdr1994

• Full Member
« Yanıtla #26 : 19 Eylül 2019, 17:49:37 »
Dostum seninle ekim tarihimiz aynı sayılır dökülme tipi ve açıklığımız aşağı yukarı aynı gibi yaşımızda birbirine yakın malesefki sürecimizde birbirine benzer ilerliyor forumda durumu bana benzer dertleşecek adam geziyodum sen çıktın karşıma benim konumuda incele istersen :)
« Son Düzenleme: 19 Eylül 2019, 17:57:34 Gönderen: Srdr1994 »

kskn

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #27 : 02 Kasım 2019, 23:12:34 »
Herkese tekrar merhaba. Sabırla ve duraklama ile geçen son 2 ayın ardından totalde 7. ayda birden ilerleme oldu ve şu an güzel bir görüntü yakaladım. En son buraya yazdığım görüntüden sonraki bir iki aylık süreçte hızlı bir ilerleme oldu. Şu an gayet memnunum. Resul Bey sürekli arayarak sorarak ve sabırlı olmam konusunda telkin vererek destek oluyordu sağ olsun. Gerçekten de dediği gibiymiş. Benim durumumda veya yukarıdaki arkadaş gibi benzer durumda olanlar moralini bozmasın derim. İlk 5 ay nerdeyse hiç bir ilerleme yok iken son 2 ayda çok iyi bir ilerleme kaydetti saçlar. Süreç de devam ediyor sanırım hala. Daha da iyi olacaktır. Kaldı ki ekilen kök de 3455 gibi az bir sayıda denilebilir. Buna rağmen 2 ay önce "çıkmamış" diyen arkadaşlarım şu an çok çok iyi göründüğünü söylüyor. Olumsuz hiç bir yorum almadım. Kızarıklıklar ve yara izleri de tamamen geçti. Biraz uzun ve sancılı bir süreç olsa da 7. aydaki durumdan çok memnunum.

Bu arada Resul Hocam 1000km uzak demeden, ben aramadan sürekli arayıp sorarak, gelişmeyi takip ederek (hatta sonuçtan memnun kalmazsam iade bile yapacağını defalarca söyledi sağ olsun) desteklerini esirgemedi. Beklemem gerektiğini ve sürecin devam ettiğini söylemişti. Haklıymış. Benim durumumda olan arkadaşlar da hiç endişe etmesin aylar geçti diye. Özellikle benim gibi açık tenli ince saçlı ve graft olarak nispeten az ekim yapıldıysa biraz sabırlı olmakta fayda varmış. Mevcut durum bu şekilde...

Fikir vermesi açısından net olmasa da ekimden önce böyleydi. Şapkasız düzgün foto bulamadım...

Güncel durum...

Boyum uzun olduğu için tepeden görünmesi zor. Ama yine de tepe görüntüsü bu şekilde. Açıklık var gibi dursa da graft az zaten ve önden görüntüde belli olmuyor.

Eskiye nazaran foto çekimlerinde artık bu şekilde görünüyor. Çok şükür bu günlere...

Sonnyto

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #28 : 03 Kasım 2019, 01:01:52 »
Fena değil gibi duruyor. Zaten mevcut saçlarınız varmış, üstüne nerdeyse 350 greft ekilmiş, en azından ön taraf bu kadar seyrek kalmamalıydı diye düşünüyorum. Ama tabii ki önemli olan senin fikrin, sen memnunsan bize bir şey demek düşmez.

kskn

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #29 : 03 Kasım 2019, 03:01:05 »
Fena değil gibi duruyor. Zaten mevcut saçlarınız varmış, üstüne nerdeyse 350 greft ekilmiş, en azından ön taraf bu kadar seyrek kalmamalıydı diye düşünüyorum. Ama tabii ki önemli olan senin fikrin, sen memnunsan bize bir şey demek düşmez.
Teşekkürler. Ön 2cm'lik alana 2bin kök ekildi. Kalan 1500 vertexe kadar ve şakaklara dağıtıldı. Çizgiyi bana kalsa ben daha bile geriye aldıracaktım NIKO BELLIC tarzı gibi, şaç çizgim gerideydi hep çünkü. Fakat Resul Bey uygun bulmadı ben de eline karışmak istemedim. Olabildiğince doğal olsun yeterli dedim. Önde jilet gibi dümdüz bir görüntü olsun istemedim. Çok şükür şu anda da gayet doğal görünüyor. Memnunum hocam teşekkürler :)

Facebook Twitter Instagram