Herkese tekrar merhaba. Sabırla ve duraklama ile geçen son 2 ayın ardından totalde 7. ayda birden ilerleme oldu ve şu an güzel bir görüntü yakaladım. En son buraya yazdığım görüntüden sonraki bir iki aylık süreçte hızlı bir ilerleme oldu. Şu an gayet memnunum. Resul Bey sürekli arayarak sorarak ve sabırlı olmam konusunda telkin vererek destek oluyordu sağ olsun. Gerçekten de dediği gibiymiş. Benim durumumda veya yukarıdaki arkadaş gibi benzer durumda olanlar moralini bozmasın derim. İlk 5 ay nerdeyse hiç bir ilerleme yok iken son 2 ayda çok iyi bir ilerleme kaydetti saçlar. Süreç de devam ediyor sanırım hala. Daha da iyi olacaktır. Kaldı ki ekilen kök de 3455 gibi az bir sayıda denilebilir. Buna rağmen 2 ay önce "çıkmamış" diyen arkadaşlarım şu an çok çok iyi göründüğünü söylüyor. Olumsuz hiç bir yorum almadım. Kızarıklıklar ve yara izleri de tamamen geçti. Biraz uzun ve sancılı bir süreç olsa da 7. aydaki durumdan çok memnunum.
Bu arada Resul Hocam 1000km uzak demeden, ben aramadan sürekli arayıp sorarak, gelişmeyi takip ederek (hatta sonuçtan memnun kalmazsam iade bile yapacağını defalarca söyledi sağ olsun) desteklerini esirgemedi. Beklemem gerektiğini ve sürecin devam ettiğini söylemişti. Haklıymış. Benim durumumda olan arkadaşlar da hiç endişe etmesin aylar geçti diye. Özellikle benim gibi açık tenli ince saçlı ve graft olarak nispeten az ekim yapıldıysa biraz sabırlı olmakta fayda varmış. Mevcut durum bu şekilde...
Fikir vermesi açısından net olmasa da ekimden önce böyleydi. Şapkasız düzgün foto bulamadım...
Güncel durum...
Boyum uzun olduğu için tepeden görünmesi zor. Ama yine de tepe görüntüsü bu şekilde. Açıklık var gibi dursa da graft az zaten ve önden görüntüde belli olmuyor.
Eskiye nazaran foto çekimlerinde artık bu şekilde görünüyor. Çok şükür bu günlere...