Arkadaşlar Merhaba forumda çok aktif değilim ama ekimleri uzaktan takip ediyorum. Yaşım 26 Bende sizin gibi saç problemi yaşayan bir arkadaşınızım saç ektirmeyi düşünüyorum. Zaten çok pimpirikli biriyim bu konuda daha fazla ince eleyip sık dokuyorum. Öncelikle aranızda fotoğraflara bakıp hocam bu saça tedavi uygula diyenleri görür gibiyim öncedende aynı şeyleri söyleyenler oldu çünkü
minoxil kullanıyorum 2 yıldır oda etkisini yitirmeye başladı toppikle bütün açıklığımı rahatlıkla kapatabiliyorum ama inanın saçın ön çizgisi bozuldumu kafadaki saçın hiçbir anlamı kalmıyor. Bu yüzden saç ektirmeye karar verdim öncelik tercihim manuel eken yerler ama onlarda biraz tuzlu tabi micromotor ile ekenlerden ise sadece Zekeriya Kul yattı kafama ama henüz kimse ile görüşmedim. Planlarım var benimde tutarsa koraya giderim tabiki kafadaki saçların zarar görmesini istemiyorum ama planlarım tutmazsa sizden ekim için tavsiyeler istiyorum arkadaş önerebileceğiniz doktorlar kimler yardımcı olursanız sevinirim.