Saç Ekimi Sonuçları
Valla abi her yerden cok umutlandirdin
Sen her konuda evham yaptığından napalım
Teşekkür ederim. Valla aslında Serkan bey dedi ama göze alamadım o an. Hiç de pişman değilim açıkçası şuanki görüntüden memnunum rezerv olarak saç sakal 4000 e yakın varmış kalanı 35 e saklamayı düşünüyorum. Yaşımız genç daha kim bilir ne kadar dökülür..
Erken çıkan erken sonuçlanıyor ya o yüzden daha ne kadar gelişir bilmiyorum Serkan bey de böyle demişti çıkışların erken başladı 120 den sonra yeni çıkışlar durabilirmiş o yüzden beklentiyi düşük tutuyorum. Ne ektilerse çıktı sayılır forumda diğer 5000 lik ekimlere bakıyorum da genelde benimki gibi oluyor. 3500 le güzel bi sonuç elde ettik bence. Ekimle ilgili tek eleştirebileceğim nokta şu gölgede attığım fotoğrafta belli oluyor ekimi kendi saç çizgimin gerisinden aldık bu yüzdem doğal duruyor ama saç ekim çizgim çok düz bu öndeki kendi saçlarım olmasa ya da onlar dökülse çok düz bi çizgiyle karşı karşıya kalabilirim. Yapay durabilir. Bu ekibe ekim yaptıracaklar bu duruma dikkat edebilir Serkan bey ve Esma hanımdan rica etseler zaten yapıcı ve yeniliklere açık insanlar bence o şekilde de ekerler. İyi dilekleriniz için teşekkür ediyorum
Bende çok begendim farklı foto atabilir misin gün ışıgında ya da yuksek ışıkta