Saç Ekimi Sonuçları
Sadece xpecia içiyorum günde 1 tane. Biotine de başlıycam tekrardan
Verteksi ben istemedim abi aslında onlar kapatırız demişlerdi ama onun için Şaçtan biraz daha alınması gerekiyordu ona gidecek 1000 grefte ilerde önleri sıklaştırayım dedim. Bi tane yabancı ekimcide dinledim bunu adam diyor ki nw5-6-7 bantlarında bir açıklığınız varsa taranabilir bi saç için avcunuzun içi kadar çapı olan bi daire çizin bunu tam verteksteki dönmenin olduğu yere koyun ve orası hariç ekiminizi yaptırın diyordu. O bölge hem oval olduğu için aslında normal alandan geniş hem üst üste gelmediği için kapatıcı değil hem de kanlanması düşük deniyor. Böylece marjinal faydası baya bi düşük gözüküyor. Ben de bunu söyledim Serkan beylere resimde çizdiğim gibi ekebilir miyiz diye o da ekeriz ama sen koruyabilir misin önemli olan o demişti yatarken falan kafayı oynattığım an gidermiş. Ben de sonraya bıraktım. Eğer memnun kalırsam bu Ekim’den ikinci ekimde yukardan ve fotoğrafta çizdiğim şekilde aşağıdan verteksi daraltmaya yönelik bi Ekim olabilirim.
Hayırlı olsun kardeşim . Böyle bir plan mantıklı gibi . Benim merak ettiğim bir durum var vertexe Ekim’lerinin zorluğu ile ilgili . Bu vertexin en uç gül bölgesi mi zor ? Daha doğrusu şöyle söyleyim fotoğraftaki işaretli alan enseye yakın vertexte frontel ön bölgedeki gibi başarı yakalama şansı var mı ?
Teşekkür ederim. Gül bölgesi zor deniyor hem oval olması hem kanlanma hem de saçların açısıyla ilgili olarak. Enseye yakın kısım için bi bilgim yok ama oralarda kanlanmayla ilgili bi sıkıntı olacağını düşünmüyorum. Yaşım küçük olduğu için detaylı bi araştırma yapmadım açıkçası bidahaki Ekim’i 30 lu yaşlara bırakmayı planlıyorum sunroof açık kalacak ya da göğüs ve sakalla dolacak o çizdiğim Kısıma ve önlere de kalan donörden bi sıklaştırma olabilir diye düşünüyorum
Saçın bence çok iyi şuan gelişme aşamasında. Bu görüntüyü alabilmek için millet nelerimi verir. 30 40 gün sonra hele hele 180. Gün efsane bir saç bizi bekliyor