Saç Ekimi Sonuçları
Kan dolaşımın çok dengeli sanırım, şok eşit şekilde götürüyor gibi.
Ekim güzel görünüyor, umarım sonuçta kayıpsız bu denli güzel olur.
Alıntı yapılan: Sonnyto - 12 Temmuz 2019, 23:52:06Kan dolaşımın çok dengeli sanırım, şok eşit şekilde götürüyor gibi.Abi ben de yorum bekliyorum senden niye yazmadı ki acaba diyorum oda ışığında attığım foto varya orda vertekse yakın kısımda dökülmeler belli oluyor sakallar her yere ekilse de vertekse yakın yerler ağırlıklıydı oralar belirgin kelleşmiş. Sakallarda süreç hızlı ilerliyor da erken dökülüp erken mi çıkacak acaba ondan mı saçlara nazaran hızlı dökülüyor bilmiyorum inşallah öyle değildir çünkü saçlarda pek fazla şok olmadı ya da ben farkedemiyorum. Dökülenler de baya uzun 7-8 mm civarında ekilenlerin uzaması için malum tutması beslenmesi gerekiyor bunlar da uzadığına göre tutmuştur diyebilir miyiz acaba ?
Şok dökülme ile dökülen hali buysa bence gidişat iyi. Yeni çıkış olacağını düşünürsek seni gayet tatmin edecektir diye düşünüyorum
Hocam hayırlı olsun, ben de aynı merkeze 8-9 ağustosta ekim yaptırdım. Konunuzu takipteyim sürecime rehberlik edecek nitelikte
evet bence de kendi saçlarımdan dökülen pek olmadı gibi ama hala ekilenler dökülmeye devam ediyor o biraz düşündürücü bu ne bitmez şokmuş abi...