merhabalar ekiminiz hayırlı olsun,
bende saç ekimi yaptıracağım ancak doktor konusuna daha karar veremedim, araştırma aşamasındayım.
ekimden önce görüştünüz mü yoksa ekim günü ilk örüşme ve ekim planı yapıldı?
Ekim ortalama kaç saat sürüyor?
kaldığınız otelin, hijyen, konfor vb. özellikleri bakımından nasıldı? otel ücreti için ücret ödediniz mi yoksa ekimi ücretinin içinde mi?
Birde Esma ve serkan tetik; açık alanı nw 5-6-7 olanlarda başarılı mı?
Teşekkür ederim Ekim’den önce telefonla görüşmüştüm aklıma gelen soruların hepsini sordum Serkan bey de sağolsun sabırla cevapladı dinledi hep söylediklerimi. Ekim günü sabahtan kan veriyorsunuz sonuçlar çıkarken o esnada planlama yapılıyor. Ben zaten aklımdaki planı söyledim Esma hanım ve Serkan bey de uygun buldular planlama böyle oldu.
Ekim sabah 10-11 gibi başlıyor 2 saat kök alımı 2 saat ekim oluyor ilk seans bitti. Öğlen yemeği yeniyor donörden bi seans daha alım alıyor ve hiç bekletmeden Ekim yapılıyor ikinci seans bitiyor. Ertesi gün yine anlattığım şekilde 3-4. Seanslar yapılıyor. 4. Seansta eğer sakal alımı olacaksa sakala geçiliyor. Ortalama her seansta(yaklaşık 4 saat) 800-1000 arası Ekim yapıyorlar.
Otel için Ekim’den bir gün önce ve Ekim için 2 gün olmak üzere toplam 3 gününü Serkan bey karşılıyor Ekim ücretine dahil. isterseniz günlüğü 110 tlydi sanırım uzatabiliyorsunuz. Otel çok temizdi memnun kaldım yukarıda bahsettiğim üzere lokasyonu da çok güzel gezinmek isterseniz. Akşam yemeği yok otelde aşağıdaki cafeden isteyebilirsiniz fena değil yenir düzeyde fiyatları biraz pahalı. ya da şişçi ibo diye biyer var yakınlarda ordan söylüyorsunuz yemekleri çok güzel ortalama 25-30 lira bandında fiyatları var.
Nw 5-6-7 sonuçlarını gördüm bi kaç tane forumda Abc nickli abinin konuya bakabilirsiniz internette çıkıyor araştırırsanız. Benimki genel sıkılaştırma Ekim’i gibi oldu. Bilmiyorum nasıl sonuçlanır bi cesaretle yaptırdık bakalım sonuç almadan tavsiye etmem doğru olmaz. Size tavsiyem iyi araştırın imkan varsa canlı sonuç görün ani karar vermeyin içinize sinsin.