oh sonunda bugüne nasip oldu konu açmak
kısaca bu konuyla foruma giriş yapmıştım
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=7475.0başta ekimi şeffaf bir şekil de anlatmak için çok dikkatli davranacağım. forumu 1.5 seneye aşkın takip ettiğim için örnek bir konu olması dileği ile
bu forum sayesin de şahin beyi görüp ona ektirmek nasip oldu forumun yararı çok fazla bu yüzden sorumluluğumu yerine getirip sürecimi paylaşıyorum
Wp'den iletişime geçtim konuştuk anlaştık Fransa'da yaşıyorum bu arada. hava alanından sağ olsun Ergin hocam aldı birde gece 2'de yemek ısmarladı
kısa bir sohbet edip nereden duyduğunu filan sordu forumu anlattım kendisi de biliyormuş zaten forumdan memnun olduğunu hintelin adaletti davrandığından bahsetti biraz sohbet ettik böyle yemekten sonra otele bıraktı bizi. gece 3'de otele giriş yaptık.
yarın sabah 8 de ekime taksi ile gittik. kahvaltı yapmamıştık sağ olsunlar çay ve simit ikram ettiler sonra şahin hoca ile tanıştık çizgimizi ayarladık. saçları kestik ekime geçtik. (bu arada 2 kardeş ekim yaptırdık)
hiç yabancılık çekmedik neşeli rahat bir ortamdı güzelce iğneleri yedik
şahin hoca greftleri aldı 2800 civarı alacağını söylemişti ama kanalları açtıktan sonra 3100 e kadar çıkardı. önleri sıkı ekti kısaca süreç biraz yanmalı arada acılı güzel geçti şahin hoca ergin hoca ve saç ekimine giren hanım arkadaşlara teşekkürler.
şuan hala Türkiye'deyim aklıma gelenler bunlar ileride konunun selameti için illaki günceller ve düzenlerim. resimleri paylaşayım
-Tarih; 12.06.2019
-Ekim Merkezi İsmi; Life Hair Ankara
-Greft miktarı; 3100
-Yaş; 24 (5 ay sonra)
-İlaç tedavisi kullanıyorsa, neler; Xpecia