şimdi objektif bir yoruma gelirsek ilk paylaştığım fotolar da görülmek üzere sağ ve sol açık taraflara daha çok greft ekilmiş ama sonucu öyle mi oldu derseniz kesinlikle ekilenlerin yarısının döküldüğünü düşünüyorum. diğer bölgeler için bir şey diyemem saçlarım dökülmeden önce gayet iyidi
yaşımdan dolayı daha dökülmem durmadığı için genetik ve ırsi bizim ailede benden 2 yaş büyük abim var bu hale geleceğini biliyordum açıkcası. onun şuan benim yaşım da olduğunda ki saçlarını gördüğüm için saç ektirdim. pişman da değilim o kellik çekilmezdi
yaş 26 şuan 6 ay sonra 27. bana verdikleri şampuanın bir işe yaradığını düşünmüyorum kendi saçlarım dökülmeye başladığında şampuanı zaten 10 aydır kullanıyordum. minimum 6 ay kullanın diyordu
abimle beraber ektirmiştik onun saçlar gayet iyi şuan çok dolu değil ama çok da boş değil benim için ideal şekil de alıyor. tavsiye olarak erken yaşta ektirmeyin ama çok kel kalmışsanız yapacak bir şey yok. ben çok kel kalacağımı abimden örnek alarak önceden ektirdim. pişmanlık yok 1 2 sene için de korona bitince tekrar ekim yaptıracağım en az 4500 olmalı aşağısı beni kurtarmaz
aklıma gelenler bunlar sorularınız varsa cevaplayayım.