Saç Ekimi Sonuçları
Az önce eczaneye gittim Ketoral'ı almak için. Kadın depoda yok falan dedi onun yerine senin yazdığın Konazol'u verdi ve Ketoral'dan farkı yok dedi ben de kabul ettim aldım bakalım nasıl olacak. Yüze ve sakal bölgesine sürüp bekleteceğim bakalım 7-10 günde 1 falan gibi. Bioxcin'le dönüşümlü kullanacağım yaniNot : Bu arada emin değilim ama Bioxcin siyah sarımsaklı şampuandada SLS, Paraben vs yok galiba. Ama ben Forte yoğun dökülme için olanını kullanıyorum bunda SLS var
birkere arkadaşlar kendinizi kandırmayın öncelikle forumda şampuan konusunda en tecrübeli insan benimdir. yanlış anlaşılmasın,sawpoo'nun göründüğü üzere bomba bi içeriği var değilmi?, o içeriklerin hepsinin kullanım oranları sizce doğru olsa sizce 32 lira fiyatı olurmuydu birde böyle düşünün.
Haftada 2 veya 3 defa bioxcin ile yıkadıktan sonra son yıkmaya ketoral ile yapıp çıkabilirsin haftalık kullanımı daha fazla yaparsan kafa derinde kuruluk yapar
Hocam keşke kuruluk yapsada şu yağlanma dan kurturabilsek ikinci günün sabahı saçlar yine ayni.
Konazol kurutuyosa o şampuan bu şampuan niye arıyoruz. Konazol kullanalım ozaman. Bu konu bitsin.
Benimde sorunum aynı arkadaşlar, fakat o yağlanma deride alnımda tekrar oluşuyor libido yüksek olması çok fazla dht salmasıdan kaynaklanıyor olabilir, cinsel istek fazla yani fin ile frenliyorum umarım el frenine dönmez
Sanırım sürekli kullanıma uygun değil.
Evet buna sürekli kullanıma uygun değil diyorlar ama haftada 1 kez kullanılırsa ozaman şampuanı bırakmaya gerek yok dimi?
Yanılıyormuyum dostum
Bu şampuanda sls yok hocam o farklı bişey. Davines mantıklı gibi duruyor bence. Hem cafeinli hem de zararlı pek bişey yok. Haftada 1 gün de konazol la beraber kullanılabilir.
O zaman denemekte fayda var
Başka sitelerde de davines markasının çok kaliteli olduğu ama fazla bilinmediği söyleniyor. Içeriği de baya iyi. Revitanin en güçlü alternatifi olabilir.