Neyse dostum 10 gün yıkama bitti 5 gün kaldı 5 gün daha kliniğin tavsiye ettiği ile yıkayalım risk almayalım birşey olacağını sanmıyorum yinede boşver yani her ekim merkezi ayrı bir şampuan tavsiye ediyor, bugün vitamin ilacnı doktora yazdırdım este center da ekim yapmış 1.5 yıl önce saçları bayağı iyi görünüyordu bioxcin şapuan kullanıyor ekstra hiç bir takviye almamış ve almıyorum dedi alacaksan da superadny all day al dedi suda eriyen tüm vitaminler ve biotin var içeriğinde dedi benim ekimimide bayağı beğendi, biz yok Fin, biotin, xpecia, saw palmetto, yok zilyon tane şapuan bakalım sonuç iyi olur umarım 6 ay Fin biotin 6 ay Xpecia kullanmayı planlıyorum şuan şapuanda tutturursam şu yağlı saçı 2 gün atsın katkı maddesi az olsun sls yi geçtim sls siz şapuan yok gibi dostum en Asır an çok fazla kimyasal olmayan bir düzgün bulunabilecek bir şapuan olsun kafamda prozinc plus var sls de yok Priorin şapuanda sls var prozinc bulunabilir olumlu yorum çok var onu haricinde alpecine bakıyorum e haftada bir iki gün de ketoral şapunla yıkasam bence iyi olur yine bir sürü şey yazdım arkadaş