Saç Ekimi Sonuçları
Bu sawpoo içeriği bombaymış ve bahsettiğimiz zararlı hiç bir madde yok içinde memnun değilmisin neden değiştirmeyi düşünüyorsun
Arkadaşlar revitadan umudunuzu kesin revitanın türkiye disbritörü tanıdığım oluyor ve yıllardır revita kullanıcısıyım ben malesef, bu duruma konu açtım alternatif olarak. Ben güncel olarak şuan kerastase kullanıyorum beni en çok tatmin eden o oldu şuan için revitadan sonra
Zigavus dan sonra birde sawpoo yu deneyeceğim. O nuda merak ediyorum
Sawpoo saçlara hacım verir, benim üstte pek sac yok ilk yikadigimda tuyler bile sac gibi oluyo tek eksiği derideki yağlamaya etkisi. Onun için de seboderm önerdiler aynı firmanın ürünü. Fakat randıman alamadım yağ konusunda hala.
yağ konusunda etkili sonuç vermiyorsa banada yaramayabilir. Öyle bir durum varsa kullanmayabilirim
Beyler yağlı saçlarınız varsa benim önerdiğim şampuanın yanında takviye beğendiğiniz şampuanı kullanabilirsiniz. Ducray tarzı şampuanlar zaten hafta da 2 gün kullanım için ideal. Yanında kaffein içerikli bir şampuanda eklenebilir. Ben olsam Ducray'in yanında Alpecin ekler denerdim mutlaka. İlla kendinizi Revita'ya şartlandırmayın. Revita da kullanınca ben akşama yağlanıyor saçlarım öyle tamamen yağ kestiği yok yani. Bunun ilacı düzgün beslenme, gerekli takviyeleri kullanma. Ben düzgün beslenmediğim için, alkol çok tükettiğim için halen az da olsa yağlanma problemi yaşıyorum. Bu arada ben 2 tane Keraste şampuan denedim saç derisinde kaşınma yaptı bende kullanmadım. Saçların da dolgun güzel gözükmesini istiyorsanız Revita Cor'un halen satışı var, gerçekten güzel yapıyor saçları.