Merhaba arkadaşlar sonunda saç ektirenler furyasına ben de katıldım. Ekim tarzını ve işindeki özenden dolayı kendisini tercih ettim.
Yaşım 41. Ekim’den önce biyotin ve Xpecia tablet kullanmaya başladım doktorumun tavsiyesiyle. Kalan saçlarımı kuvvetlendirmek amacıyla.
Size süreci şöyle anlatayım:
16 Haziran Pazar günü eşimle birlikte Ekim merkezine yakın bir otele geldim. Otelin ismi “King Otel Çankaya” merkeze yakın (200 metre civarında). Pazartesi saat 09.30 da kliniğine gittik. Çalışanları bizi karşıladılar. Güler yüzlü, samimi insanlar ikiside. İlginç bir tesadüfle karşılaştık. Hemşerilerden biri eşimin üniversiteden öğrencisi çıktı. Çok sevindik insanın bilmediği bir şehirde tanıdık bir insanla karşılaşması çok güzel. Birkaç dakika sonra hoca geldi. Gayet dakik. Önce bir planlama yaptık ben abarttım, alın çizgisini baya aşağıdan çizdim. Kendisi tabiki bunun olamayacağını söyledi. O var olan saçlarıma göre bir çizgi çizdi. Ben biraz daha aşağıdan derken pazarlıkla ikimizin istediği çizginin ortasından bir yer belirledik ve sağ olsun hoca kabul etti. Anlayışlı bir insan. Hastasını kırmamaya çalışıyor ama olabileceğini belirlemeye çalışıyor. İşin açıkçası benim hem ön dökük hem de tepe kısmı dökük aralardaki saçlarım da seyrek. Önce ön ve orta kısma daha sonraki zamanda tepe ektirebileceğimizi söyledi. Bana da mantıklı geldi. Zaten Muttalip Hoca çok yüksek rakamlarda ekmiyor. Yani bir çırpıda dün kafayı kapatalım mantığındaki değil. Hem kendini hem de hastayı yormak istemiyor. Bunu yaşadığım bir olayla daha sonra örneklendireceğim. Neyse konumuza dönecek olursam planlamayı yaptıktan sonra ilk gün 500 greft aldı. Tabi bende ağrı sızı yok alın 1 saat onda sonra bir ara sağ olsunlar ikramda bulundular sonra 1 saat 30 dakika Ekim işlemi bitti.
İkinci gün 600 greft ekti.
Üçüncü gün yani bugün 300 grefte ekildi. Cuma günü işimiz bitecek gibi. Eğer hoca ihtiyaç olursa 2000’in üzerine 200-300 ekleye bileceğini söyledi. O nedenle şimdilik başlığa o rakamları yazdım.
Resimleri ekliyorum.