Gönderen Konu: Muttalip Keser 2000-2200 (17 Haziran 2019)  (Okunma sayısı 16900 defa)

tarik01

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Muttalip Keser 2000-2200 (17 Haziran 2019)
« : 19 Haziran 2019, 19:29:40 »
Merhaba arkadaşlar sonunda saç ektirenler  furyasına ben de katıldım. Ekim tarzını ve işindeki özenden dolayı kendisini tercih ettim.
Yaşım 41. Ekim’den önce biyotin ve Xpecia tablet kullanmaya başladım doktorumun tavsiyesiyle. Kalan saçlarımı kuvvetlendirmek amacıyla.
Size süreci şöyle anlatayım:
16 Haziran Pazar günü eşimle birlikte Ekim merkezine yakın bir otele geldim. Otelin ismi “King Otel Çankaya” merkeze yakın (200 metre civarında). Pazartesi saat 09.30 da kliniğine gittik. Çalışanları bizi karşıladılar. Güler yüzlü, samimi insanlar ikiside. İlginç bir tesadüfle karşılaştık. Hemşerilerden biri eşimin üniversiteden öğrencisi çıktı. Çok sevindik insanın bilmediği bir şehirde tanıdık bir insanla karşılaşması çok güzel. Birkaç dakika sonra hoca geldi. Gayet dakik. Önce bir planlama yaptık ben abarttım, alın çizgisini baya aşağıdan çizdim. Kendisi tabiki bunun olamayacağını söyledi. O var olan saçlarıma göre bir çizgi çizdi. Ben biraz daha aşağıdan derken pazarlıkla ikimizin istediği çizginin ortasından bir yer belirledik ve sağ olsun hoca kabul etti. Anlayışlı bir insan. Hastasını kırmamaya çalışıyor ama olabileceğini belirlemeye çalışıyor. İşin açıkçası benim hem ön dökük hem de tepe kısmı dökük aralardaki saçlarım da seyrek. Önce ön ve orta kısma daha sonraki zamanda tepe ektirebileceğimizi söyledi. Bana da mantıklı geldi. Zaten Muttalip Hoca çok yüksek rakamlarda ekmiyor. Yani bir çırpıda dün kafayı kapatalım mantığındaki değil. Hem kendini hem de hastayı yormak istemiyor. Bunu yaşadığım bir olayla daha sonra örneklendireceğim. Neyse konumuza dönecek olursam planlamayı yaptıktan sonra ilk gün 500 greft aldı. Tabi bende ağrı sızı yok alın 1 saat onda sonra bir ara sağ olsunlar ikramda bulundular sonra 1 saat 30 dakika Ekim işlemi bitti.
İkinci gün 600 greft ekti.
Üçüncü gün yani bugün 300 grefte ekildi. Cuma günü işimiz bitecek gibi. Eğer hoca ihtiyaç olursa 2000’in üzerine 200-300 ekleye bileceğini söyledi. O nedenle şimdilik başlığa o rakamları yazdım.
Resimleri ekliyorum.

Tank oktay

• Sr. Member
Ynt: Muttalip Keser 2000-2200 (17 Haziran 2019)
« Yanıtla #1 : 19 Haziran 2019, 19:53:25 »
Hayırlı olsun kardeşim Ekim’in müttalip hoca gerçekten çok iyi Babacan bi insan bende müttalip hocaya ektirdim 33 cü günümdeyim

tarik01

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 19 Haziran 2019, 20:04:12 »
Öncesi ve planlama
Yaşım 41

tarik01

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 19 Haziran 2019, 20:11:14 »
Hayırlı olsun kardeşim Ekim’in müttalip hoca gerçekten çok iyi Babacan bi insan bende müttalip hocaya ektirdim 33 cü günümdeyim
Teşekkür ederim kardeşim inşallah sonu ikimiz için mutlu sonla biter. Espiri yapması hoşuma gidiyor. İnsanı stresten uzaklaştırıyor.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 19 Haziran 2019, 20:23:01 »
Kardeşim hayırlı olsun inşallah güzel sonuç alırsın
Global Moderator

tarik01

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 19 Haziran 2019, 20:31:45 »
Kardeşim hayırlı olsun inşallah güzel sonuç alırsın
Teşekkür ederim kardeşim. İnşallah güzel bir sonuçla mutluluğa kavuşuruz.

byflamingo

• Sr. Member
« Yanıtla #6 : 19 Haziran 2019, 20:39:57 »
ekimin hayırlı olsun ve güzel bir sonuç almanı temenni ederim.
bahsettiğin anestezi duyarlılığı sanırım bir kaç gün sonra oluşan anesteziye direnç meselesinden kaynaklanıyor yani üst süte peşi sıra anestezi almak uyuşmayı engelliyor sadece sende olan bir durum değil.

tarik01

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 19 Haziran 2019, 20:50:45 »
ekimin hayırlı olsun ve güzel bir sonuç almanı temenni ederim.
bahsettiğin anestezi duyarlılığı sanırım bir kaç gün sonra oluşan anesteziye direnç meselesinden kaynaklanıyor yani üst süte peşi sıra anestezi almak uyuşmayı engelliyor sadece sende olan bir durum değil.

Teşekkür güzel temennilerin için inşallah herkes dilediği sonuca kavuşur.
Şuanki herhangi bir ağrım yok. İlk gün oluşan bir hassasiyet oluşmuş olabilir. Çok şükür her şey yolunda. 
« Son Düzenleme: 20 Haziran 2019, 18:55:40 Gönderen: tarik01 »

asensio

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 19 Haziran 2019, 23:03:40 »
Hayırlı olsun düzenli paylaşımlarınızj bekliyoruz.

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #9 : 19 Haziran 2019, 23:07:01 »
Hocaö hayırlı olsun Ekimiminiz.. otel personeli detayına kadar girmişsiniz fakat yaşınız dökülme hikayeniz vs. Gibi hayati önem taşıyan konuları es geçmişsiniz.
Bu sac daha dökülür gibi geliyor bana , dökülme serüveninizin ortasında iken Ekim yaptırmışsınız sanki. İlerleyen yollarda umarım tekerler Ekim gereken fakat sanki gerekecek gibi.

tarik01

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #10 : 20 Haziran 2019, 01:34:48 »
Hayırlı olsun düzenli paylaşımlarınızj bekliyoruz.
Teşekkür ederim inşallah paylaşımlarımı devam edeceğim.

tarik01

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #11 : 20 Haziran 2019, 01:40:33 »
Hocaö hayırlı olsun Ekimiminiz.. otel personeli detayına kadar girmişsiniz fakat yaşınız dökülme hikayeniz vs. Gibi hayati önem taşıyan konuları es geçmişsiniz.
Bu sac daha dökülür gibi geliyor bana , dökülme serüveninizin ortasında iken Ekim yaptırmışsınız sanki. İlerleyen yollarda umarım tekerler Ekim gereken fakat sanki gerekecek gibi.
Yaşımı yukarıda yazmıştım. Konuya da ekliyorum. Bildiğiniz gibi klasik erkek tipi dökülme. Bu saatten sonra kalan sağlar bizimdir. Daha sonra tepeye de Ekim planlıyoruz. Kısmet artık.

derman1903

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #12 : 20 Haziran 2019, 01:50:18 »
Ekiminiz hayırlı olsun yaş itibariyle dökülmeniz artık azalmış olduğunu bu yaşlardan itibaren  hemen hemen her insanda görülen ortalama yoğunluk azalması şeklinde dökülme olacağını düşünüyorum. Saç ekiminizle birlikte dökülme devam etse bile  sizi çok rahat 65 li yaşlara kadar yeterli yoğunlukla idare edeceğini ve muttalip hoca gibi bu işin duayeni birinin ön ve üst bölgenin full dökülebileceği ön görüsü içinde   saç ekimini kesinlikle  tasvip etmeyeceğini düşünerek açıklığınıza göre en az greftle maksimum sonuç üzerine her zamanki gibi güzel  planlama yapıldığını görüyorum.
Ben size  şunu belirterek sormak istiyorum saç ön çizginizde iyiki ısrarcı olmayıp hocayı dinlemişsiniz çünkü yaş itibariyle daha aşağılarda bir ön çizgi ne kadar doğal ekilmiş olsa da sırıtacağı aşikardı ancak ön çizginize göre şakaklardan hafif inilerek templeleri biraz daha belirginleştirme yapılabilir miydi diye düşünüyorum? Muttalip hoca ön çizgiye göre biraz geride kalan   temple içinde mutlaka düşünmüş olabileceği genelde ön çizgiyi az da olsa aşağıya alındığında bu geçişleri yaptığını  ekim örneklerine bakıldığında sizde böyle bir planlama olmamasını  siz mi istemediniz yoksa ne hocadan ne de sizden böyle bir planlama isteği olmadı mı?
« Son Düzenleme: 20 Haziran 2019, 02:01:47 Gönderen: derman1903 »

tarik01

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #13 : 20 Haziran 2019, 02:17:40 »
Ekiminiz hayırlı olsun yaş itibariyle dökülmeniz artık azalmış olduğunu bu yaşlardan itibaren  hemen hemen her insanda görülen ortalama yoğunluk azalması şeklinde dökülme olacağını düşünüyorum. Saç ekiminizle birlikte dökülme devam etse bile  sizi çok rahat 65 li yaşlara kadar yeterli yoğunlukla idare edeceğini ve muttalip hoca gibi bu işin duayeni birinin ön ve üst bölgenin full dökülebileceği ön görüsü içinde   saç ekimini kesinlikle  tasvip etmeyeceğini düşünerek açıklığınıza göre en az greftle maksimum sonuç üzerine her zamanki gibi güzel  planlama yapıldığını görüyorum.
Ben size  şunu belirterek sormak istiyorum saç ön çizginizde iyiki ısrarcı olmayıp hocayı dinlemişsiniz çünkü yaş itibariyle daha aşağılarda bir ön çizgi ne kadar doğal ekilmiş olsa da sırıtacağı aşikardı ancak ön çizginize göre şakaklardan hafif inilerek templeleri biraz daha belirginleştirme yapılabilir miydi diye düşünüyorum? Muttalip hoca ön çizgiye göre biraz geride kalan   temple içinde mutlaka düşünmüş olabileceği genelde ön çizgiyi az da olsa aşağıya alındığında bu geçişleri yaptığını  ekim örneklerine bakıldığında sizde böyle bir planlama olmamasını  siz mi istemediniz yoksa ne hocadan ne de sizden böyle bir planlama isteği olmadı mı?
Teşekkür ederim iyi dilekleriniz için. Evet haklısınız benim ön çizgimi çok aşağıya indirmek istemem hoca anlatınca bana da pek mantıklı gelmedi. Çok az indirerek benim hoşuma gidecek bir ön çizgisi oluşturdu.
Ben de yaşım itibariyle artık çok fazla dökülme olmayacağına inanıyorum. Ekim’den iki ay önce biyotin ve birkaç gündür Xpecia Tablet kullanıyorum. Umarım var olan saçlarımın korunmasını sağlar.
Senin belirtilin ön düzenlemesini son güne bırakıyor galiba. Daha operasyon devam ediyor bakalım. İnşallah sonuç beni mutlu eder.

tsimonoce

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #14 : 20 Haziran 2019, 10:07:14 »
Gecmis ve hayirli olsun....
Ön cizgi pazarligin bomba :)
Ekimden sonraki ilk fotolari görmek dilegiyle...

Facebook Twitter Instagram