süreç yavaç ve sancılı geçti biraz ama sonucu gerçekten başarılı oldu diğer arkadaşlara örnek olsun konu
herkesin saçı bir anda gelişmiyor.
tepeye gelınce 1 ekımle zaten istenılen olmaz fazla greft de ekılmemişti yanlış hatırlamıyorsam
saçları finas ile güçlendirip sadece tepeye 1 ekım yaptırırsan sorun çözülür
saçlarını çok beğendim sana da çok yakışmış
Süreç kesinlikle yavaş ve sancıli geçti. 6.ayı tamamlarken çok üzen bir durumla karsılaştım belki oda etkilemiş olabilir çok yıprattı o süreç beni.
Konuyu inceleyen okuyan ekim yapmiş yada yapma arifesinde olan arkadaşlara örnek olsun. Benim ekimim 6. Aya kadar cansız ve cılızdı. 6 ay bitti 8. Aya kadar ne olduysa çiktıysa çikti hacimlendi. 5 parmağın 5 i bir değil süreç herkesde farkli oluyor bunu unutmayın karamsarlıga düşerseniz şayet aklınızın bir köşesinde olsun.
10 ayı geride biraktım. Tepe verteks açılma eğilimindr hizla. Proscar ve xpecia aldim. Tepeyi en azından 1 1.5 sene ayakta tutmak istiyorum.
Proscari 5 e bölüp 1 parçasını içeceğim.
Kullanim tarzini 1 gün finans bir diğer bir gün xpecia içme şeklinde ilerleteyim diyorum. Bunun için bir bilgim yok açıkcası. Hintell abinin bir gün içip bir gün içmediğini biliyorum.
Tepeyi proscar ne derece toparlayacak ön görünüz var mı? Kapatır mı acaba 6. Ay sonunda?
Bir diger sorum proscar dht yi baskılıyor. Lakin ben milli takima hazirlanmak istiyorum tekrardan idmanlara başlayacağim 1 ay kadar sonra boks icin benim icin kas kutleside önemli. Dht büyüme horminunu baskilayinca acaba nasıl gelişeceğim bilginiz var mı çok mu bloklar gelişmeyi?
2. Secenek tepe için sprey toppik ama tepenin anasını ağlatmasın mı oda?
Tekrar fikir verdiğin için destek olduğun icin en önemlisi bu forum için kuruculara teşekkür ederim.
Fotoğraf paylaşımını 12. Ayda bir daha yapip konuyu sonlandiracağim.