Saç Ekimi Sonuçları
öyle olsa şahin çelik neden kullanmanızı önersin ki kalıcı zararı olan bir ilaç bilemedim.
Alıntı yapılan: WebMaster - 21 Haziran 2019, 15:18:58öyle olsa şahin çelik neden kullanmanızı önersin ki kalıcı zararı olan bir ilaç bilemedim.Şahin hoca fin önermiyor.
Ne yorumu kardeşim simdilik söylenicek bir şey yok söylendi zaten sen neyi merak ediyorsun?
Verteksı perdeye değdirdim çok hafifçe sürttü2 gün önce. Sanırım verteksdeki edilenler çıkmayacak
Alıntı yapılan: Karamazov - 22 Haziran 2019, 19:39:44Verteksı perdeye değdirdim çok hafifçe sürttü2 gün önce. Sanırım verteksdeki edilenler çıkmayacakSürtmeden hiçbir şey olmaz. Saç ektirmiş herkes ufak tefek temaslar yaşayabiliyor no problem. Saçına daha ilk yıkamada dokunuyolar. Perde sürtmesinden bir şey olmaz yani.
Alıntı yapılan: Sonnyto - 22 Haziran 2019, 20:03:45Alıntı yapılan: Karamazov - 22 Haziran 2019, 19:39:44Verteksı perdeye değdirdim çok hafifçe sürttü2 gün önce. Sanırım verteksdeki edilenler çıkmayacakSürtmeden hiçbir şey olmaz. Saç ektirmiş herkes ufak tefek temaslar yaşayabiliyor no problem. Saçına daha ilk yıkamada dokunuyolar. Perde sürtmesinden bir şey olmaz yani. Tamamdir teşekkür ederim