Saç Ekimi Sonuçları
Şuan otelden yaziyorum size bu gun gercekleştirdim işlemimi. Konumu açacağim 1 2 gune takip edersiniz. Ben istanbuldan geldim ankaraya ilk yikamaya kadar burada otelde kalip doneceğim tekrardan.
Alıntı yapılan: Karamazov - 17 Haziran 2019, 22:55:36Şuan otelden yaziyorum size bu gun gercekleştirdim işlemimi. Konumu açacağim 1 2 gune takip edersiniz. Ben istanbuldan geldim ankaraya ilk yikamaya kadar burada otelde kalip doneceğim tekrardan.Hocam ayın 25 inde de benim ekimim var..hangi otelde kalıyorsunuz merkezden otele geçerken neler yasadiniz..biraz anlatabilir misiniz
Alıntı yapılan: Kelimsi - 18 Haziran 2019, 18:16:53Alıntı yapılan: Karamazov - 17 Haziran 2019, 22:55:36Şuan otelden yaziyorum size bu gun gercekleştirdim işlemimi. Konumu açacağim 1 2 gune takip edersiniz. Ben istanbuldan geldim ankaraya ilk yikamaya kadar burada otelde kalip doneceğim tekrardan.Hocam ayın 25 inde de benim ekimim var..hangi otelde kalıyorsunuz merkezden otele geçerken neler yasadiniz..biraz anlatabilir misinizUstad bende 25 i olabilir. Yarin netleşecek durum. Siz nerden gidiyorsunuz
Alıntı yapılan: alonso34 - 18 Haziran 2019, 20:18:03Alıntı yapılan: Kelimsi - 18 Haziran 2019, 18:16:53Alıntı yapılan: Karamazov - 17 Haziran 2019, 22:55:36Şuan otelden yaziyorum size bu gun gercekleştirdim işlemimi. Konumu açacağim 1 2 gune takip edersiniz. Ben istanbuldan geldim ankaraya ilk yikamaya kadar burada otelde kalip doneceğim tekrardan.Hocam ayın 25 inde de benim ekimim var..hangi otelde kalıyorsunuz merkezden otele geçerken neler yasadiniz..biraz anlatabilir misinizUstad bende 25 i olabilir. Yarin netleşecek durum. Siz nerden gidiyorsunuzÖzelden numaranızı yazarsanız görüşelim lütfen