Konuyu madem ben açtım, ilk itiraf benden gelsin.
1) Erasmus için yatırması gereken ücreti ödeyebilmesi adına üniversiteli bir kızla yattım. Ama bunu açıkça ne o bana söyledi, ne de ben dile getirdim. İlişkimiz tamamen fayda üzerineydi. Ama şu var, ciddi bir kız arkadaşım olsaydı yine yardım ederdim tabi.
Keman dersimden çıkmıştım. karnım da epey acıkmış. Asmalı’da parantez bistro‘da aldım soluğu. Yan masamızdaki üniversiteli kızlarla kaynaştık. Ortamda biraz keman çalınca da odak noktası olduk tabi. Bir de hızlı zamanlarım o ara. Biri geliyor, diğeri gidiyor. Derken facebook’lar alındı falan. İçlerinden biri çok geçmeden yazdı. Nihayetinde buluştuk. ilk buluşmada anne babasının ayrı olduğunu, maddi olarak büyük sıkıntılar içinde olduğunu falan söyledi. Zaten istanbul dışından gelmiş ve yurtta kalıyordu. ikinci buluşmada otele gittik, üçüncü buluşmada gidip harç bedelini ödedim, sonra bir daha da görüşmedik. Şu an tirajlı bir gazetenin magazin bölümünde muhabirlik yapıyormuş.
2) Şu an ünlü bir gazetecinin eşiyle birlikteyim.
3) Bipolar bozukluğu olan bir kız arkadaşım vardı. Kızdan kurtulmak için tamamiyle Abd’ye yerleşiyorum yalanını söyledim. Halbuki Abd’ye gezmeye gidiyorum.