Gönderen Konu: Dr. Sibel Ulusan - Medical Hair - Ön Görüşme  (Okunma sayısı 4621 defa)

bayback

• Yeni üye
  • *
Dr. Sibel Ulusan - Medical Hair - Ön Görüşme
« : 16 Haziran 2019, 16:05:01 »
Herkese selamlar

15.06.2019 Cumartesi günü Manisa' da oturduğumdan dolayı İzmir' de Sibel Hanım' ın merkezini ziyaret edip fikir almak istedim.

Öncelikle belirtmek isterim saç ekimi koordinatörü inanılmaz ilgili ve dolu bir bayan, merkez inanılmaz şeffaf her türlü detay bilgiyi sizinle paylaşıyor.

Bir çok benzer hastanın fotoğraflarını benimle paylaşıldı neredeyse 1 saati aşan bir görüşme yaptık. İnanın ben kendime bu kadar vakit ayırmazdım aklınızdaki her soruyu cevaplıyorlar. Kendilerini bir kez daha burdan tebrik etmek isterim.

Ancak saç ekimi için bekleme kararı aldım, bu kararı almamdaki sebep, henüz öldüm bittimlik bir durumda olmamam ve ban gösterilen fotoğraflarda donör bölgesi yıpranmış olan örnekler görmemdi. Kendileri gayet şeffaf bir şekilde bu örnekleri de gösterdiler.

Bekleme kararı almamda iki sebep mevcut.

1) Donör bölgemin çok kuvvetli olmaması tamam çok kötü değil ancak çokta iyi değil eğer bir zarar gelirse kafaya takacak bir insanım.
2) Ekilecek greft sayısının bana bırakılması (3000-4500)

* Ben vartexi kapatmama taraftarıyım çünkü yeterli donörüm olmadığını düşünüyorum (belki de evham yapıyorum ancak elimde rakamlar yok donor capacity ile ilgili)

Buna verilen cevap donör yeterli olur korkmaydı, ancak hocaya ben 3000 greft istiyorum derseniz 3000, 4000 istiyorum derseniz 4000 eker denildi. Ben ise cevaben hangi greft sayısında donör bölgem zarar görmeyecekse o ekilmeli dedim, ancak hoca bu kararı size verdirtir kendi böyle bir şey yapmaz dedi.

Bu yaklaşım bana biraz ters geldi, bence greft miktarı hoca tarafından belirlenmeli. Evet bu saça 4000 fazla donör bölgende iz kalır, veya hayır 4000 ekicez ve hiç bir sıkıntı olamacak denilmeli. Maalesef kendimi güvende hissedemedim. (dediğim gibi belkide çok evham yapıyorum)

Ücret 2000 euro fix ne kadar greft ekerseniz ekin. Operasyon sabah 7' de başlıyor gref sayısına göre 12-13 saat süyormuş.

Bu arada ziyaret esnasında 6. ayındaki bir hasta ve operasyon sonrası 5. gününde olan hastalarla orada sohbet olma şansımız oldu operasyonlar çok başarılı gözüküyordu iki hastada da çok memnundu.

SONUÇ

Güçlü bir donörüm olduğunu düşünsem kesin ektirirdim.

Makine mühendisi olduğumdan mıdır bilinmez, her şeye sayısal yaklaşıyorum.

Son kararım para biriktirip Koray Erdoğan' da Ke-Bot teknolojisi ile doğru olan greft miktarı ile ekim yaptırmak olacak gibi.

Ek olarak ön çizgi planlaması operasyon öncesi Sibel Hoca ile yapılıyormuş, ben nasıl bir plan yaparız dediğimde benim açıklığma benzer hastalar gösterildi. Herhangi bir çizgi çizip deneme yapılmadı.

tsimonoce

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Dr. Sibel Ulusan - Medical Hair - Ön Görüşme
« Yanıtla #1 : 17 Haziran 2019, 10:48:44 »
Donör bölgesi yipranmis ne demek? - Ekim yaptiran herkesin 3000-5000 grefti alininca donör kismi zayifliyor... bu kacinilmaz bir sonuc...
Bence senin donör idare edebilecek cinsten.....
Greft sayisi: Onlar senin saca ne kadar greft gerektigini biliyorlardir diye düsünüyorum. Ancak sen donörün üzerine cok düsünce onlarda sen ne kadar greft alinmasini istiyorsan öyle yapariz demis olabilirler.
3000 ile 4500 greft ne oluyor? Bunu kim, nicin söyledi?
Sen ön cizgi cizimi istedin mi? Bunu cok kafaya takma..... cizgiyi sende, forumdaki diger arkadaslarda simdilik öylesine cizebilir....  Sonucta doktor seninle zaten ekimden önce cizecek....
« Son Düzenleme: 18 Haziran 2019, 09:36:44 Gönderen: tsimonoce »

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 17 Haziran 2019, 19:45:19 »
yalnız bu tepe bır ekımle kapanmaz sanmıyorum 2 ekım gerekli
Global Moderator

Danismankemal

• Full Member
« Yanıtla #3 : 18 Haziran 2019, 00:24:37 »
Sibel hoca bu tepeyi kapatir bence ama tabii ki donorun seyrelmesi seni rahatsiz edebilir. O yuzden biraz sana birakmislar sanki, ne kadar greft harcamak istedigini.

Guzel paylasim olmus, boyle detaylica surec yazilan paylasimlar hepimize cok yardimci oluyor.

Canqi

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 18 Haziran 2019, 00:39:32 »
kim ne derse desin riskli bir döner bölge bu yüzden size temkinli yaklaşmışlar,donerdeki saçların yönleri bozuk herkes yapamaz bu ekimi.

Darkness

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 18 Haziran 2019, 00:59:37 »
en az 3000 greft gerekir  başarı oranı yüksek bir yerde ektirirsen yeterli olur .sibel ulusan bu ekimin hakkından bence fazlasıyla gelir fakat için rahat değilse ektirme derim.

bayback

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #6 : 18 Haziran 2019, 09:36:07 »
Donör bölgesi yipranmis ne demek? - Ekim yaptiran herkesin 3000-5000 grefti alinica donör kismi zayifliyor... bu kacinilmaz bir sonuc...
Greft sayisi: Onlar senin saca ne kadar greft gerektigini biliyorlardir diye düsünüyorum. Ancak sen donörün üzerine cok düsünce onlarda sen ne kadar greft alinmasini istiyorsan öyle yapariz demis olabilirler.
Sen ön cizgi cizimi istedin mi? Bunu cok kafaya takma..... cizgiyi sende, forumdaki diger arkadaslarda simdilik öylesine cizebilir....  Sonucta doktor seninle zaten ekimden önce cizecek....

Ekim yapılan herkesin donör bölgesi zayıflıyor zaten işin mantığı bu ama bu zayıflama görsel olarak nasıl bir etki bırakıyor asıl konu Koray hocanın bahsettiği coverage value 5.4 gibi bir kriter belirlemiş mesela

Bence donörümün üzerine düşmem çok normal biyeri düzeltirken bi yeri istenmeyen duruma sokmak can sıkıcı bir durum

4100 4200 ekilir denildi vartexe 600 olacak şekilde ben dedimki zaten vartex kapanmaz donörü yıpratmayalım ön taraf sık olsun vartexe ekim yapılmasın, onşarda sen korkma ektir ama korkansan hoca ekmez dedi

bayback

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #7 : 18 Haziran 2019, 09:37:38 »
yalnız bu tepe bır ekımle kapanmaz sanmıyorum 2 ekım gerekli

Ankara HLC 2 ekim planlamıştı ama donöre üstün körü bakıp sağlıklı diyip geçmişlerdi, açıkcası ben vartexe takılmıyorum ön taraf düzgün olsun yeter mantığındayım

bayback

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #8 : 18 Haziran 2019, 09:40:05 »
Sibel hoca bu tepeyi kapatir bence ama tabii ki donorun seyrelmesi seni rahatsiz edebilir. O yuzden biraz sana birakmislar sanki, ne kadar greft harcamak istedigini.

Guzel paylasim olmus, boyle detaylica surec yazilan paylasimlar hepimize cok yardimci oluyor.

Zaten başıma ne geliyorsa detaycılıktan geliyor :)

Amacım Sibel hocaya gidecekleri bilgilendirmekti.

Özellikle belirttim %90 ikna edici ama kafamdaki soru işaretlerini de yazmak istedim

bayback

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #9 : 18 Haziran 2019, 09:41:11 »
kim ne derse desin riskli bir döner bölge bu yüzden size temkinli yaklaşmışlar,donerdeki saçların yönleri bozuk herkes yapamaz bu ekimi.

Eyvallah katılıyorum döner riskli 600-1000 grefti vartexe harcamama fikrindeyim

bayback

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #10 : 18 Haziran 2019, 09:42:50 »
en az 3000 greft gerekir  başarı oranı yüksek bir yerde ektirirsen yeterli olur .sibel ulusan bu ekimin hakkından bence fazlasıyla gelir fakat için rahat değilse ektirme derim.

Sibel hocadan benimde şüphem yok ancak mevcuttaki durumum çok kötü olmadığı için eğer donör yıpranırsa keşkelerim olacak o yüzden bekleme kararı aldım

Herkese değerli yorumları için teşekkür ederim.

tsimonoce

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #11 : 18 Haziran 2019, 14:50:42 »
Donör bölgesi yipranmis ne demek? - Ekim yaptiran herkesin 3000-5000 grefti alinica donör kismi zayifliyor... bu kacinilmaz bir sonuc...

Ekim yapılan herkesin donör bölgesi zayıflıyor zaten işin mantığı bu ama bu zayıflama görsel olarak nasıl bir etki bırakıyor asıl konu Koray hocanın bahsettiği coverage value 5.4 gibi bir kriter belirlemiş mesela

Bence donörümün üzerine düşmem çok normal biyeri düzeltirken bi yeri istenmeyen duruma sokmak can sıkıcı bir durum

4100 4200 ekilir denildi vartexe 600 olacak şekilde ben dedimki zaten vartex kapanmaz donörü yıpratmayalım ön taraf sık olsun vartexe ekim yapılmasın, onşarda sen korkma ektir ama korkansan hoca ekmez dedi

Özetim bu...

baldLion

• Hero Member
« Yanıtla #12 : 22 Aralık 2020, 03:19:40 »
Ne yaptın bro saç ekimi yaptırdınmı sibel ulusana .
Açıklığın müsaitmiş yaptırdıysan bence iyi sonuç almışsındır .
Sanırım buraya yazınca mesaj gidiyor umarım görüp konunu paylaşırsın.

Facebook Twitter Instagram