Gönderen Konu: Doç. Dr. Serdar GÖKREM Ankara saç ekimi  (Okunma sayısı 24344 defa)

----

• Full Member
  • Tarafsız olmayan bu forumdan çıkmak istiyorum.
Ynt: Doç. Dr. Serdar GÖKREM Ankara saç ekimi
« Yanıtla #150 : 21 Ağustos 2021, 12:41:35 »
Bugün 2.ekimin üzerinden 105 gün geçmiş oldu. Gün ışığında ancak güneş ışınları direk kafama vurmazken balkonda çektiğim ön ve verteks bölge fotolarını paylaşıyorum.
Süreç ile ilgili yorumlarınızı alabilirsem sevinirim.
Benim yorumum: ilk ekim saçlar henüz toparlamadı hatta bir kısmının da döküldüğünü düşünüyorum. İkinci ekim saçların ufak ufak çıkıp büyüyüp kalınlaşmaya başladığını görüyorum.

----

• Full Member
« Yanıtla #151 : 21 Ağustos 2021, 12:58:48 »
Genel bakış olması açısından aşağıdaki fotoları da eklemek istedim.

----

• Full Member
« Yanıtla #152 : 23 Ağustos 2021, 10:27:15 »
Yorum yapan olmadı:(

Sonnyto

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #153 : 23 Ağustos 2021, 17:10:07 »
Açık alana göre başarılı. Beğendim ben. Bir sıkılaştırma ekimi ile süper olur.

----

• Full Member
« Yanıtla #154 : 25 Ağustos 2021, 15:58:13 »
2. ekimi zaten sıklaştırmak için yaptırmıştım. 3. ekim mi yaptır diyorsunuz. İlk ekim sonucu 10. sayfada yer alıyor.

Lauri

• Hero Member
« Yanıtla #155 : 25 Ağustos 2021, 16:29:42 »
2. ekimi zaten sıklaştırmak için yaptırmıştım. 3. ekim mi yaptır diyorsunuz. İlk ekim sonucu 10. sayfada yer alıyor.

Hocam evet 10. Sayfadaki 2. Ekim Öncesindeki fotolara bakınca, 2. Ekiminiz biraz geride gözüküyor. Ekim öncesi Saçlarda biraz zayıflama var gibi. Forumda mevcut saçların ekim sebebiyle de şoka girebildiği, zayıfladığı söyleniyor. Zamanla toparlayacağı söyleniyor genelde. Tabi bunn için 3 ay mı beklemek  gerekli 6 ay mı gerekli o konu biraz muğlak.

Ben de ekimimin 3. Ayına yaklaştım, ekim öncesi saçlarda biraz gerileme gördüm ben de sizin gibi. Umarım gerçekten zamanla toparlayan birşeydir.

----

• Full Member
« Yanıtla #156 : 25 Ağustos 2021, 16:41:44 »
Hocam evet 10. Sayfadaki 2. Ekim Öncesindeki fotolara bakınca, 2. Ekiminiz biraz geride gözüküyor. Ekim öncesi Saçlarda biraz zayıflama var gibi. Forumda mevcut saçların ekim sebebiyle de şoka girebildiği, zayıfladığı söyleniyor. Zamanla toparlayacağı söyleniyor genelde. Tabi bunn için 3 ay mı beklemek  gerekli 6 ay mı gerekli o konu biraz muğlak.

Ben de ekimimin 3. Ayına yaklaştım, ekim öncesi saçlarda biraz gerileme gördüm ben de sizin gibi. Umarım gerçekten zamanla toparlayan birşeydir.
Saç ekiminin bağlantısını paylaşabilir misin?

----

• Full Member
« Yanıtla #157 : 19 Eylül 2021, 15:22:43 »
Bugün 2.ekim sonrası 134.gün. Fotolar açık havada fakat gölgede çekildi. Yorumlarınızı alabilir miyim?

Trablons

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #158 : 19 Eylül 2021, 16:54:30 »
hocam donör 2 ekim olmasına rağmen güzel görünüyor.

kırmızılıklar var daha çıkışlar olacak gibi sanırım.

ilk ekimdeki boşluk dolmuş gibi görünüyor ama biraz seyreklik de var ama bu saçların daha tam çıkmayıp,kalınlaşmamış olmasından da olabilir.

gelişme var 1. ekime göre bakalım süreç sonunda inş beklediğiniz performansı yakalarsınız.

----

• Full Member
« Yanıtla #159 : 19 Eylül 2021, 18:58:29 »
hocam donör 2 ekim olmasına rağmen güzel görünüyor.

kırmızılıklar var daha çıkışlar olacak gibi sanırım.

ilk ekimdeki boşluk dolmuş gibi görünüyor ama biraz seyreklik de var ama bu saçların daha tam çıkmayıp,kalınlaşmamış olmasından da olabilir.

gelişme var 1. ekime göre bakalım süreç sonunda inş beklediğiniz performansı yakalarsınız.
İnşallah herkes beklediği performansı yakalar. 4,5 ay geçtiğini göz önüne alırsak açıkcası 8.aya kadar bayağı bir gelişme bekliyorum. Herkes için en güzeli olsun.

onizuka eikichi

• Dr koray Erdoğan saç ekimi sonuçları
  • Hero Member
« Yanıtla #160 : 19 Eylül 2021, 21:15:22 »
Sıklaştırma ekimlerinde paylaşım dönemine göre gelişimi anlamak zor. Ben takip ediyorum ekiminizi ama şuan olumlu ya da olumsuzluğu açıkcası fotoğraflardan kestiremedim. Karartılar var gibi duruyor ama dediğim gibi sıklaştırmadan dolayı belirsiz. Bence siz dahi zor anlıyorsunuzdur gelişimi, yeni çıkan saçları. 1 - 2 ay sonra ekiminiz kendini belli eder. Her ne kadar karanlıkta da çekmiş olsanız fotoğrafları, ekim alanının seyrek olmamasını dikkate alırsak sürecinizin olumlu ilerlediğini tahmin ediyorum. Dediğim gibi takipteyim sürecinizi. Siz fotoğraf eklemeye devam edin lütfen.
Tavsiye/öneri isteyen arkadaşlar ben doktor değilim. Saç ekimi üzerine ya da plastik cerrahi konusunda hiçbir eğitimim yok. Ben de sizler gibi yaşadığım saç sorunun da edindiğim deneyimleri, yaptığım araştırmaları, denediğim ürünlerden nasıl sonuçlar aldığımı foruma aktarıyorum.

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #161 : 19 Eylül 2021, 21:36:31 »
 2.ekimde gelişim ilk ekime gore daha yavas olur bu normaldir.
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

----

• Full Member
« Yanıtla #162 : 19 Eylül 2021, 22:54:07 »
Sıklaştırma ekimlerinde paylaşım dönemine göre gelişimi anlamak zor. Ben takip ediyorum ekiminizi ama şuan olumlu ya da olumsuzluğu açıkcası fotoğraflardan kestiremedim. Karartılar var gibi duruyor ama dediğim gibi sıklaştırmadan dolayı belirsiz. Bence siz dahi zor anlıyorsunuzdur gelişimi, yeni çıkan saçları. 1 - 2 ay sonra ekiminiz kendini belli eder. Her ne kadar karanlıkta da çekmiş olsanız fotoğrafları, ekim alanının seyrek olmamasını dikkate alırsak sürecinizin olumlu ilerlediğini tahmin ediyorum. Dediğim gibi takipteyim sürecinizi. Siz fotoğraf eklemeye devam edin lütfen.
Evet sıklaştırma ekiminde gelişmeleri anlamak zor. Fakat ben neredeyse hergün inceleme yaptığım için şöyle bir yorum yapabilirim: Verteks sıklaştırması işe yaradı. Şimdiden bunu fark edebiliyorum. Önlerdeki çıkışları da fark edebiliyorum. Ancak ilk ekim saçlarım 2.ekimde zarar gördü yeni yeni toparlamaya başladı. 120.günden sonra ilk ekim kalınlaşmaları ve sıklaştırma ekiminde gelişmeler günden güne olmasa da haftadan haftaya kendini göstermeye başladı. Ama şunu da söylemem lazım ki donör sonsuz olsaydı da orta yanlar da sıklaştırılsaydı. Son olarak şunu söyleyebilirim: Eğer ilk ekim saçlarım 2.ekim öncesindeki gibi olursa ben 2.ekimden memnun kalacam ve saç olayını kapatacam. Bunu umut ediyorum. Çünkü benim için donör bölge de önemli daha fazla yıpratmak istemiyorum. Sakal ya da göğüs kıllarının ise saç ile uyumlu olmamasından dolayı onlarla da herhangi bir 3.ekim düşünmüyorum.
Yani şu an resmen ilk ekimin eski haline gelmesini bekliyorum. Bunun için her akşam minoxil ve xpecia kullanıyorum.
« Son Düzenleme: 20 Eylül 2021, 10:37:56 Gönderen: Otek »

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #163 : 20 Eylül 2021, 11:11:40 »
 bazen ekimde saçlar tranva yasar sonra geri gelir.o olmuş sende.birde ekimde damarları zedelerlerse saçı dokerler oda farklı bir durum o saç geri gelmez senin olaydan bağımsız.
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

----

• Full Member
« Yanıtla #164 : 20 Eylül 2021, 12:38:18 »
bazen ekimde saçlar tranva yasar sonra geri gelir.o olmuş sende.birde ekimde damarları zedelerlerse saçı dokerler oda farklı bir durum o saç geri gelmez senin olaydan bağımsız.
Umarım benim ekimde damarlar zarar görmemiştir. 2.ekimi yaptırma kararı alırken zaten 1.ekim saçlarım yeterli 2 ayda saç ektirdiğim bile belli olmaz düşüncesindeydim. Şu an ilk ekim saçlarının gelişmesini bekliyorum. Hiç tahmin ettiğim bir durum değildi bu. Hayırlısı bakalım.

Facebook Twitter Instagram