Gönderen Konu: Doç. Dr. Serdar GÖKREM Ankara saç ekimi  (Okunma sayısı 24345 defa)

ImPaLa

• Hero Member
Ynt: Doç. Dr. Serdar GÖKREM Ankara saç ekimi
« Yanıtla #136 : 09 Ağustos 2021, 15:35:02 »
ilk ve ikinci ekim aynı konu da paylaşıldığı için biraz karışıyor geriye dön 1 sene önceki halini bul başa dönünce de kafa karışıyor 90 gün için son haliniz ile şimdi arasında çok fark bende göremedim umarım zamanla daha iyi gelişir resimlerden ziya de siz fark hissediyor musunuz süreç erken tabi ki onu da ekleyelim

----

• Full Member
  • Tarafsız olmayan bu forumdan çıkmak istiyorum.
« Yanıtla #137 : 09 Ağustos 2021, 15:35:02 »
Ben de senin gibi düşünüyorum. Süreç geriden geliyor gibi. Bir de sanki ilk ekim saçlarım ikinci ekimde zarar görmüş gibi. 1-2 ay içinde toparlayacağını umut ediyorum.

Nhympex

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #138 : 09 Ağustos 2021, 15:38:10 »
zamanla dolar hocam inşallah ama şu an pek fark yok gibi planlama da ön bölge de daha iyi bir ekim yapılabilirdi diye düşünüyorum yama gibi değil de oturaklı bir ekim

----

• Full Member
« Yanıtla #139 : 09 Ağustos 2021, 15:43:53 »
zamanla dolar hocam inşallah ama şu an pek fark yok gibi planlama da ön bölge de daha iyi bir ekim yapılabilirdi diye düşünüyorum yama gibi değil de oturaklı bir ekim
Açıkcası ben de önlere daha sık bir ekim olsun isterdim. Ekilenler son halime nasıl bir katkıda bulunacak merak ediyorum. Bununla birlkte, donör alanımdan çıkan saçların bir çoğunu vertekse ekmeyi tercih etti Serdar hoca. Önlere de sizin tabirinizle yama yapacak kadar kaldı. Du bakalım sonuç ne olacak? Gelişme olmasa da sürecin belli aşamalarında paylaşım yapacağım.

Nhympex

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #140 : 09 Ağustos 2021, 15:57:55 »
Açıkcası ben de önlere daha sık bir ekim olsun isterdim. Ekilenler son halime nasıl bir katkıda bulunacak merak ediyorum. Bununla birlkte, donör alanımdan çıkan saçların bir çoğunu vertekse ekmeyi tercih etti Serdar hoca. Önlere de sizin tabirinizle yama yapacak kadar kaldı. Du bakalım sonuç ne olacak? Gelişme olmasa da sürecin belli aşamalarında paylaşım yapacağım.

umarım istediğin gibi olur ama önler dediğimiz şekil de hocam ne kadar olur göreceğiz

onizuka eikichi

• Dr koray Erdoğan saç ekimi sonuçları
  • Hero Member
« Yanıtla #141 : 10 Ağustos 2021, 11:54:20 »
Ben de senin gibi düşünüyorum. Süreç geriden geliyor gibi. Bir de sanki ilk ekim saçlarım ikinci ekimde zarar görmüş gibi. 1-2 ay içinde toparlayacağını umut ediyorum.

Sıklaştırma ekimlerinde ekimde olsa varolan saçlarınızın travma ile şoka girmesi olası bir durum. Biraz zayıflayabilir yani saçlarınız ve zamanla toparlar.
Tavsiye/öneri isteyen arkadaşlar ben doktor değilim. Saç ekimi üzerine ya da plastik cerrahi konusunda hiçbir eğitimim yok. Ben de sizler gibi yaşadığım saç sorunun da edindiğim deneyimleri, yaptığım araştırmaları, denediğim ürünlerden nasıl sonuçlar aldığımı foruma aktarıyorum.

----

• Full Member
« Yanıtla #142 : 10 Ağustos 2021, 12:48:47 »
Sıklaştırma ekimlerinde ekimde olsa varolan saçlarınızın travma ile şoka girmesi olası bir durum. Biraz zayıflayabilir yani saçlarınız ve zamanla toparlar.
Ben de öyle ümit ediyorum aksi halde ilk ekim saçlarımın döküldüğünü düşüneceğim.

Cihandoğan

• Hero Member
« Yanıtla #143 : 10 Ağustos 2021, 12:50:03 »
Ben serdar görkemin planlamalarını ve sonuçlarını doyurucu bulmuyorum tarzını değiştirmeli bence

----

• Full Member
« Yanıtla #144 : 12 Ağustos 2021, 15:03:34 »
Bu arada 2.ekim günü sabahı ekim olmadan önceki son fotoğraflarımı paylaşıyorum. Yani ilk ekimin nihai sonuçlarını. Bu fotolardan da görüleceği üzere şimdi daha kötü durumdayım. Ama toparlayacaktır diye düşünüyorum. Sizlerin de yorumlarını alabilir miyim?

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #145 : 12 Ağustos 2021, 18:53:00 »
Bu sonucun üzerine güzel doyurucu bir planlama yaparsa hoca güzel bir sonuç alırsın 2 ci ekiminle diye düşünüyorum hayırlı olsun kardeşim
Global Moderator

----

• Full Member
« Yanıtla #146 : 12 Ağustos 2021, 19:36:12 »
Bu sonucun üzerine güzel doyurucu bir planlama yaparsa hoca güzel bir sonuç alırsın 2 ci ekiminle diye düşünüyorum hayırlı olsun kardeşim
Hintell yanlış anlaşılma olmasın diye yazıyorum: 2.ekim zaten olmuştu ve planlamayı beğenmemiştin. 2. Ekim üzerinden 3 ay geçti. Sonuçları 1 önceki sayfanın sonunda paylaştım. An itibariyle saçlarım 2. Ekim öncesinden daha kötü. Bu duruma yorum yapabilir misin?
Ya da ben senin yorumunu yanlış mı anladım? Durum netleşsin istedim.
« Son Düzenleme: 12 Ağustos 2021, 19:42:42 Gönderen: Otek »

----

• Full Member
« Yanıtla #147 : 12 Ağustos 2021, 19:39:15 »
Hemen yukarıdaki 1. Ekimden 2 yıl sonrası 1 önceki sayfa sonundaki ise 2. Ekimden 3 ay sonrası

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #148 : 12 Ağustos 2021, 19:48:59 »
Konu bir önceye bir sonraya gittiği için karıştı bende bunun üzerine ekim yaptıracaksın sandım:)

Evet önceki sayfayaki şu anki haline göre saçların henüz toparlamamış.

Biraz destek alsan iyi olur alıyormusun bilmiyorum sanırım minoxil kullanıyorsun xpecia da ekleye bilirsin
Global Moderator

----

• Full Member
« Yanıtla #149 : 12 Ağustos 2021, 23:59:20 »
Karıştırman normal😂Minoxil kullanıyorum evet 12 gündür. Xpecia’da günde 1 alıyorum. Toparlar ama değil mi?

Facebook Twitter Instagram