Gönderen Konu: Doç. Dr. Serdar GÖKREM Ankara saç ekimi  (Okunma sayısı 24354 defa)

----

• Full Member
  • Tarafsız olmayan bu forumdan çıkmak istiyorum.
Ynt: Doç. Dr. Serdar GÖKREM Ankara saç ekimi
« Yanıtla #121 : 03 Haziran 2021, 17:29:17 »
25.gün floresan ışık altında tepe ve donör bölge fotolarını paylaşıyorum. Nedense benim konuya pek rağbet olmadı:) Hintell bile yorum yapmadı:(

Don Vito Corleone

• Hero Member
  • kellerin morale ihtiyaci yoktur!
« Yanıtla #122 : 03 Haziran 2021, 19:13:58 »
Serdar  hoca eskisi gibi tercih edilmiyor   zamanında  çok insan sıkıntı yaşadı  insanlar genellikle  saç ekim düşündükleri  merkez  takib ediyor   yorum yapıyor   gelelim  sizin ekime hersey  yolunda   inş  istediğin  sonuç alirsin

emin_em

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #123 : 03 Haziran 2021, 23:09:48 »
Serdar  hoca eskisi gibi tercih edilmiyor   zamanında  çok insan sıkıntı yaşadı  insanlar genellikle  saç ekim düşündükleri  merkez  takib ediyor   yorum yapıyor   gelelim  sizin ekime hersey  yolunda   inş  istediğin  sonuç alirsin

serdar hocada sıkıntı yaşayan kimler var ki? ben ektirmeden önce çoook araştırdım. bir-iki tane orta seviyeli ekimini gördüm. gerisi gayet iyiydi. sadece 5-6 bin greft almıyor. 3-4bin ekiyor en fazla. bu bir sıkıntı olabilir.

----

• Full Member
« Yanıtla #124 : 04 Haziran 2021, 07:58:25 »
Evet, ben de merak ettim, Serdar beyin az ekim yapması dışında ne gibi sıkıntı yaşayanlar var? Az ekim donör bölgeyi zorlamıyor ve de ekilenler yüksek oranda çıkıyor gibi geliyor bana. Sonuçta donör alandan bir seferde 6000 greft alınıp 3500 greftin çıkmasını yani 2500 grefin heba olmasını kimse istemez galiba. Merak ettiğim bir konu; 6000 greft gibi yüksek sayıda ekimlerde finastarid gibi yan etkisi olan ilaçlar kullanmadan yüksek oranda saçı çıkmış bir örnek var mı?

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #125 : 09 Haziran 2021, 19:35:30 »
ön ortada bazı alanlar seyrek neden oralara doyurucu bir ekim yapmadı hoca?
Global Moderator

Don Vito Corleone

• Hero Member
« Yanıtla #126 : 09 Haziran 2021, 21:38:10 »
Seyrek Ekim  yapıyor  senin Ekim göründüğü gibi ....sık  Ekim yapınca  nekroz  oluyor 2017 böyle  durumlar oldu. ve sıralı  asker  gibi diziyor   yapılan  planlama   iyi değil   okadar yıl  bu piyasada  manuel  Ekimci kendini  biraz daha geliştirseydi serdar bey türkiyede en iyi 3 ekimciden biri olurdu

----

• Full Member
« Yanıtla #127 : 10 Haziran 2021, 10:14:40 »
ön ortada bazı alanlar seyrek neden oralara doyurucu bir ekim yapmadı hoca?

İlk ekim sonucuna bakarak mı değerlendirme yaptın hocam?
Serdar hoca ikinci ekiminde daha çok arka bölgeye yoğunlaştı. İlk ekimde verteks bölgesine seyrek ekim yapılmıştı. Bu sefer oraya 1300 greft harcandı. Kalan 900-1000 greft de hem ön çizgimin küçük bir revizyonu hem de ön bölgenin ve tam ortada seyrek olan bölgenin sıklaştırılmasında kullanıldı. Sıklaştırma amaçlı sana göre seyrek bir ekim mi olmuş?

----

• Full Member
« Yanıtla #128 : 10 Haziran 2021, 10:17:51 »
Seyrek Ekim  yapıyor  senin Ekim göründüğü gibi ....sık  Ekim yapınca  nekroz  oluyor 2017 böyle  durumlar oldu. ve sıralı  asker  gibi diziyor   yapılan  planlama   iyi değil   okadar yıl  bu piyasada  manuel  Ekimci kendini  biraz daha geliştirseydi serdar bey türkiyede en iyi 3 ekimciden biri olurdu

Daha önce de sormuştum hocam; Serdar hoca ekiminden mağdur olan bir örnek gösterebilir misin? Bir de 6000 greft gibi yoğun ekim yapan ve yan etkisi olan ilaçlar (finastarid vb) kullanmadan mutlu sona ulaşmış bir örnek biliyorsan paylaşabilir misin?

Don Vito Corleone

• Hero Member
« Yanıtla #129 : 10 Haziran 2021, 11:16:01 »
Nese  inşallah  senin Ekim güzel olur .

----

• Full Member
« Yanıtla #130 : 10 Haziran 2021, 11:45:30 »
Nese  inşallah  senin Ekim güzel olur .
İnşallah, teşekkürler

onizuka eikichi

• Dr koray Erdoğan saç ekimi sonuçları
  • Hero Member
« Yanıtla #131 : 12 Haziran 2021, 04:27:07 »
Serdar Hoca açık alanda manuel punch kullanan başarılı ekimcilerden. Bence başlık yetersiz olduğu için konunuza insanlar bakmıyor olabilir. Ben siz süreci bildiğiniz için takip ediyorum ancak mesaj yazmıyorum. Normalde bakacaktım konuya olumsuz bir durum yok çünkü. Ama Hintell Başkana da katılıyorum. Sıklaştırma ekiminde daha tatmin edici bir sıklık ön orta hatta denenebilirdi. Donöru çok yormak istememişler anlaşılan. Tabi sizinde tercihiniz olabilir bu :).
Tavsiye/öneri isteyen arkadaşlar ben doktor değilim. Saç ekimi üzerine ya da plastik cerrahi konusunda hiçbir eğitimim yok. Ben de sizler gibi yaşadığım saç sorunun da edindiğim deneyimleri, yaptığım araştırmaları, denediğim ürünlerden nasıl sonuçlar aldığımı foruma aktarıyorum.

----

• Full Member
« Yanıtla #132 : 05 Temmuz 2021, 15:40:27 »
Serdar Hoca açık alanda manuel punch kullanan başarılı ekimcilerden. Bence başlık yetersiz olduğu için konunuza insanlar bakmıyor olabilir. Ben siz süreci bildiğiniz için takip ediyorum ancak mesaj yazmıyorum. Normalde bakacaktım konuya olumsuz bir durum yok çünkü. Ama Hintell Başkana da katılıyorum. Sıklaştırma ekiminde daha tatmin edici bir sıklık ön orta hatta denenebilirdi. Donöru çok yormak istememişler anlaşılan. Tabi sizinde tercihiniz olabilir bu :).
Aslında hoca vertekse mi ağırlık verelim yoksa önlere mi diye bana sordu. Ben de tabi ki her ikisine de sık bir ekim istedim. Ancak donör alandan çıkan greft miktarı her ikisi için de sık bir ekimi desteklemediğinden hoca kendi tecrübesine göre bu şekilde değerlendirme yapmış olmalı. Eğer ekilenler minimum fire ile çıkarsa saçı yeterince uzun tutarak ön ve orta bölgedeki seyreklikler kapanır diye umut ediyorum.

----

• Full Member
« Yanıtla #133 : 09 Ağustos 2021, 14:53:10 »
Ben de akşamları 5 fıs minoxil kullanmaya başladım. 92.gün fotolarını paylaşıyorum. Yorumlarınızı alabilir miyim? Çıkışlar küçük küçük başladı.

----

• Full Member
« Yanıtla #134 : 09 Ağustos 2021, 14:57:44 »
Hintell konu başlığımı nasıl değiştirebilirim. Tabi önce sürecimle ilgili yorum yapabilirsen sevinirim.
Eğer sadece sen değiştirebiliyorsan da "Doç Dr. Serdar Gökrem 2250 greft ikinci ekim yaş 48" olarak değiştirebilir misin?

Facebook Twitter Instagram