Gönderen Konu: Doç. Dr. Serdar GÖKREM Ankara saç ekimi  (Okunma sayısı 24333 defa)

tolga06

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Doç. Dr. Serdar GÖKREM Ankara saç ekimi
« Yanıtla #91 : 25 Kasım 2019, 11:28:49 »
On hat doğal duruyor, ekim oldugu hic belli degil, guzel bir sonuc. begendim. gule gule tarayin. Herhangi bir ilac kullaniyor musunuz?

----

• Full Member
  • Tarafsız olmayan bu forumdan çıkmak istiyorum.
« Yanıtla #92 : 25 Kasım 2019, 13:21:41 »
On hat doğal duruyor, ekim oldugu hic belli degil, guzel bir sonuc. begendim. gule gule tarayin. Herhangi bir ilac kullaniyor musunuz?
Teşekkürler. 18.günde xpecia başladım. 3. aya kadar günde 1. 3.aydan sonra günde 2. 3 haftadır da günde 1’e düştüm. 105.günden itibaren sadece akşamları minoxil devam ediyorum.

tolga06

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #93 : 26 Kasım 2019, 00:49:43 »
Yillarca minoxil kullanmis biri olarak tavsiye etmiyorum. Hic saclarinizi alistirmayin o maddeye bence. Benim saclarimi cok gurlestirmisti sonra kisa bir sure biraktim bana kazandirdigindan daha fazlasini götürmüştü tekrar telafi de edemedim. Bunun yaninda kulakta vücutta killarin cikmasina ,kalinlasmasina sebep oluyor. Kimilerinde kalp carpintisi da yapiyormus yan etki. İyi arastirin.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #94 : 26 Kasım 2019, 11:00:31 »
Yillarca minoxil kullanmis biri olarak tavsiye etmiyorum. Hic saclarinizi alistirmayin o maddeye bence. Benim saclarimi cok gurlestirmisti sonra kisa bir sure biraktim bana kazandirdigindan daha fazlasini götürmüştü tekrar telafi de edemedim. Bunun yaninda kulakta vücutta killarin cikmasina ,kalinlasmasina sebep oluyor. Kimilerinde kalp carpintisi da yapiyormus yan etki. İyi arastirin.

Minox bırakınca ekim saçınıda götürebilir. Tehlikeli bir ürün
Global Moderator

Roninn3

• Hero Member
« Yanıtla #95 : 26 Kasım 2019, 18:05:08 »
fotoğraflar hep ters ışık olmasına rağmen çok seyrek ters ışık olmasa sanırım çok daha kötü bir görüntü olur diye tahmin ediyorum.
birde moralini bozmak istemem ama doner bölge çok zarar görmüş gibi görünüyor.

----

• Full Member
« Yanıtla #96 : 26 Kasım 2019, 20:15:22 »
fotoğraflar hep ters ışık olmasına rağmen çok seyrek ters ışık olmasa sanırım çok daha kötü bir görüntü olur diye tahmin ediyorum.
birde moralini bozmak istemem ama doner bölge çok zarar görmüş gibi görünüyor.
Fotolar aslında ters ışıkta çekilmedi. Benim donör bölgem ekim öncesi de aslında seyrekti. Fotoları uykudan uyanır uyanmaz saçlarımı taramadan çektim. 6.ayımda olduğumu ve sürecin 1 yıl devam ettiğini düşünürsek gelecekle ilgili umudumu devam ettiyorum. Minoxili aslında süreci hızlandırmak için günde 1 defa kullanıyorum. Sigara içtiğimden damarları genişletmesi için. 8 ay dolduğunda yavaş yavaş bırakmayı düşünüyorum. Ekilen saçlar, genetik olarak dokülmemeye kodlanmış bölgeden geldiği için minoxili bırakınca saçların zayıflayacağını ancak dökülmeyeceğini düşünüyorum.

Roninn3

• Hero Member
« Yanıtla #97 : 26 Kasım 2019, 20:22:27 »
Fotolar aslında ters ışıkta çekilmedi. Benim donör bölgem ekim öncesi de aslında seyrekti. Fotoları uykudan uyanır uyanmaz saçlarımı taramadan çektim. 6.ayımda olduğumu ve sürecin 1 yıl devam ettiğini düşünürsek gelecekle ilgili umudumu devam ettiyorum. Minoxili aslında süreci hızlandırmak için günde 1 defa kullanıyorum. Sigara içtiğimden damarları genişletmesi için. 8 ay dolduğunda yavaş yavaş bırakmayı düşünüyorum. Ekilen saçlar, genetik olarak dokülmemeye kodlanmış bölgeden geldiği için minoxili bırakınca saçların zayıflayacağını ancak dökülmeyeceğini düşünüyorum.

minoxil ile ilgili düşüncen doğru ekim olan saça bencede zararı olmaz.
fotoğraflarla ilgili düşüncem halen aynı size zahmet olmazsa tepeden çekilmiş net bir foto atarsanız memnun olurum.

----

• Full Member
« Yanıtla #98 : 27 Kasım 2019, 21:44:52 »
minoxil ile ilgili düşüncen doğru ekim olan saça bencede zararı olmaz.
fotoğraflarla ilgili düşüncem halen aynı size zahmet olmazsa tepeden çekilmiş net bir foto atarsanız memnun olurum.
Full ışık altında çektim tepeden. Ekte.

baldsetfree

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #99 : 27 Kasım 2019, 23:02:11 »
zamanla dahada gelişim olursa iyi ama böyle kalırsa ikinci bir ekimle sıklaştırma gerekir gibi duruyor.
Umarım daha sıklaşır zamanla.

----

• Full Member
« Yanıtla #100 : 27 Kasım 2019, 23:18:06 »
zamanla dahada gelişim olursa iyi ama böyle kalırsa ikinci bir ekimle sıklaştırma gerekir gibi duruyor.
Umarım daha sıklaşır zamanla.
Umarım sıklaşır daha. Zaman gösterecek.

Hey69

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #101 : 28 Kasım 2019, 00:31:22 »
3500 grefte göre cok güzel ! daha da gelisecek

Hasann06

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #102 : 28 Kasım 2019, 13:26:08 »
ekim öncesine bakarak ve sürece göre güzel gidiyor.

Aahmett_1907

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #103 : 11 Ocak 2020, 18:24:41 »
Merhabalar, saçlarla ilgili son durum nedir?
yeni fotoğraflar ekleyebilirmisin

anonymous0

• Sr. Member
« Yanıtla #104 : 12 Ocak 2020, 03:23:15 »
+1 .
« Son Düzenleme: 12 Ocak 2020, 13:47:13 Gönderen: anonymous0 »

Facebook Twitter Instagram