Saç Ekimi Sonuçları
Bir sıklaştırma ekimi daha yaptırırsanız kayda değer saçınız olur. Çünkü kafanızda ekilen saçların çoğu çıkmış gözüküyor. Bu da bünyenizin ekime elverişli olduğunu gösterir. Ekim öncesi halinize göre değişim oldukça güzel. Alım da güzel yapılmış. Ben beğendim.
Beklenti önemli ekilenler kalınlaşsa kel görüntünüzden kurtulmuş olursunuz. Alan geniş olduğu için 3500 greft ile seyrek bir görüntü elde edeceksiniz. 2. ekim yaptırmak tabiki size kalmış ama bünyeniz ekimi kaldırıyor, ekilenler çıkıyor. Çok iyi bir durum bu .
Hızlı cevap için teşekkürler. Her harükalde 8 ayı beklemek lazım galiba. Umarım 2. bir ekime gerek kalmayacak şekilde mutlu olurum. Fotoğraf çekip zoomladığımda hala çıkışların olduğunu görüyorum. Çıkıp çok ince olanlar da var aralarında. Her iki durum da beni ileriye yönelik umutlandırıyor. 8. ayı merakla bekliyorum yani.
130-150 gün arası çok gelişim olur mu?
Yorumlar için teşekkürler. 180.günde yine foto paylaşacağım. Fotoları büyüttüğümde aralarda yeni çıkmış küçük bir çok saç görüyorum. Umarım o saçlar da 180. güne kadar büyüyüp alanın kapanması yönünde katkıda bulunurlar. 180.günde görüşmek üzere... Jackie_Brown kardeşim yorum için 150.günü beklediğini söylemiştin. Senin de yorumunu alabilir miyim?
İnternet sitelerinden araştırdığıma göre ilk 6 ayda ekilen saçların %50-60'sı çıkıyor. Benim an itibariyle ekimimden 5 ay geçti. Gelişmeye baktığımda ve kalan 7 ayda (12-5) %40-50 oranında daha saçımın çıkması ve form kazanması durumunda açık alanlarımın kapanacak olduğunu düşünüyorum. Fotoyu büyüttüğümde küçük küçük çıkışların var olduğunu görüyorum. Yanlış mı düşünüyorum acaba? Yorum yapabilir misiniz?