Gönderen Konu: Doç. Dr. Serdar GÖKREM Ankara saç ekimi  (Okunma sayısı 24294 defa)

onizuka eikichi

• Dr koray Erdoğan saç ekimi sonuçları
  • Hero Member
Ynt: Doç. Dr. Serdar GÖKREM Ankara saç ekimi
« Yanıtla #60 : 01 Ekim 2019, 18:26:45 »
Bir sıklaştırma ekimi daha yaptırırsanız kayda değer saçınız olur. Çünkü kafanızda ekilen saçların çoğu çıkmış gözüküyor. Bu da bünyenizin ekime elverişli olduğunu gösterir. Ekim öncesi halinize göre değişim oldukça güzel. Alım da güzel yapılmış. Ben beğendim.

----

• Full Member
  • Tarafsız olmayan bu forumdan çıkmak istiyorum.
« Yanıtla #61 : 02 Ekim 2019, 00:14:38 »
Bir sıklaştırma ekimi daha yaptırırsanız kayda değer saçınız olur. Çünkü kafanızda ekilen saçların çoğu çıkmış gözüküyor. Bu da bünyenizin ekime elverişli olduğunu gösterir. Ekim öncesi halinize göre değişim oldukça güzel. Alım da güzel yapılmış. Ben beğendim.
Yorum için teşekkürler. Yani bu ekimde kayda değer bir saçım olmaz mı? Çıkanlar kalinlastiginda kapatma sağlamaz mı? İkinci bir ekim yaptırmayı hem musaitligim acisidan hem de donorumun daha da seyreklesecegi kaygısıyla düşünmuyorum.

onizuka eikichi

• Dr koray Erdoğan saç ekimi sonuçları
  • Hero Member
« Yanıtla #62 : 02 Ekim 2019, 00:28:08 »
Beklenti önemli ekilenler kalınlaşsa kel görüntünüzden kurtulmuş olursunuz. Alan geniş olduğu için 3500 greft ile seyrek bir görüntü elde edeceksiniz. 2. ekim yaptırmak tabiki size kalmış ama bünyeniz ekimi kaldırıyor, ekilenler çıkıyor. Çok iyi bir durum bu :).
Tavsiye/öneri isteyen arkadaşlar ben doktor değilim. Saç ekimi üzerine ya da plastik cerrahi konusunda hiçbir eğitimim yok. Ben de sizler gibi yaşadığım saç sorunun da edindiğim deneyimleri, yaptığım araştırmaları, denediğim ürünlerden nasıl sonuçlar aldığımı foruma aktarıyorum.

----

• Full Member
« Yanıtla #63 : 02 Ekim 2019, 10:23:34 »
Beklenti önemli ekilenler kalınlaşsa kel görüntünüzden kurtulmuş olursunuz. Alan geniş olduğu için 3500 greft ile seyrek bir görüntü elde edeceksiniz. 2. ekim yaptırmak tabiki size kalmış ama bünyeniz ekimi kaldırıyor, ekilenler çıkıyor. Çok iyi bir durum bu :).
Hızlı cevap için teşekkürler. Her harükalde 8 ayı beklemek lazım galiba. Umarım 2. bir ekime gerek kalmayacak şekilde mutlu olurum. Fotoğraf çekip zoomladığımda hala çıkışların olduğunu görüyorum. Çıkıp çok ince olanlar da var aralarında. Her iki durum da beni ileriye yönelik umutlandırıyor. 8. ayı merakla bekliyorum yani.

melanin

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #64 : 02 Ekim 2019, 20:54:03 »
Hızlı cevap için teşekkürler. Her harükalde 8 ayı beklemek lazım galiba. Umarım 2. bir ekime gerek kalmayacak şekilde mutlu olurum. Fotoğraf çekip zoomladığımda hala çıkışların olduğunu görüyorum. Çıkıp çok ince olanlar da var aralarında. Her iki durum da beni ileriye yönelik umutlandırıyor. 8. ayı merakla bekliyorum yani.
sacin kqlinlasip oturmasi bir yili buluyor benim 11. Ayda  tam kivama geldi

equinox

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #65 : 02 Ekim 2019, 23:22:11 »
Alıntı
130-150 gün arası çok gelişim olur mu?

Evet, oluyor. Zaten asıl atak 130. günden sonra başlıyor ve 180. güne kadar devam ediyor.
Sizin yapmanız gereken tek şey iki ay daha sabırla beklemek.

----

• Full Member
« Yanıtla #66 : 21 Ekim 2019, 09:08:07 »
Merhabalar,

Bugün 151.gün. Alın çizgisi, üstten ve verteks fotolarını paylaşıyorum. Süreç ile ilgili ve açık alanların ikinci bir ekime gerek kalmadan kapanıp kapanmayacağına ilişkin değerli yorumlarınızı alabilir miyim? Şimdiden teşekkürler...

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #67 : 21 Ekim 2019, 11:04:06 »
Ekim öncesine bakılırsa görüntü baya değişmiş 2 sıklaştırma biraz da sana bağlı arz talep bence 1 ekimle bu kadar açıklıkta istenilen beklenti yakalamaya bilir ama bu ekim başarısız anlamına gelmez ekilenler çıkmış tabi alan geniş olduğu için bir sıklaştırma daha saçları çok daha iyi yapacaktır. Tabi sürecin devam ediyor 12 ay sonunda buna karar verilir düşünülüyor ise.
Global Moderator

tolga06

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #68 : 21 Ekim 2019, 11:05:44 »
Bu haliyle fena gozukmuyor. Onemli olan senin beklentin hocam. Artik bundan sonra mevcut saclar hacim kazanır biraz daha sekil verirsin ama kapaticilik cok tatmin edici olmaz. Kisiye gore degisir. Kimi icin cok yeterli bir sonuc. İkinci ekimle cok daha iyi olacagi kesin ama.

Sonnyto

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #69 : 21 Ekim 2019, 12:00:44 »
Ekilenlerin hepsi çıkıyor gibi, ama greftler çok geniş alana yayıldığından seyrek kalacak izlenimi veriyor. Muhtemelen 2. seansa ihtiyaç duyacaksınız.

----

• Full Member
« Yanıtla #70 : 21 Ekim 2019, 12:26:40 »
Yorumlar için teşekkürler. 180.günde yine foto paylaşacağım. Fotoları büyüttüğümde aralarda yeni çıkmış küçük bir çok saç görüyorum. Umarım o saçlar da 180. güne kadar büyüyüp alanın kapanması yönünde katkıda bulunurlar. 180.günde görüşmek üzere...
Jackie_Brown kardeşim yorum için 150.günü beklediğini söylemiştin. Senin de yorumunu alabilir miyim?

JaCKiE_BrOwN

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #71 : 21 Ekim 2019, 22:34:49 »
Yorumlar için teşekkürler. 180.günde yine foto paylaşacağım. Fotoları büyüttüğümde aralarda yeni çıkmış küçük bir çok saç görüyorum. Umarım o saçlar da 180. güne kadar büyüyüp alanın kapanması yönünde katkıda bulunurlar. 180.günde görüşmek üzere...
Jackie_Brown kardeşim yorum için 150.günü beklediğini söylemiştin. Senin de yorumunu alabilir miyim?

Yukarıda bir üyenin dediği gibi greftler çok geniş bir alan üzerine homojen bir şekilde dağıtılmış ancak sanki sizin ekilen greftlerin çok büyük bir kısmı tutmuş gibi duruyor. Açıkça konuşmak gerekirse bu ekim doktor açısından çıkan yüzdeyi göz önüne alınca başarılı gibi durabilir ancak sizi tatmin etmeyecektir. Sakaldan da destekli ikinci bir ekim ancak yüzünüzü güldürür.

----

• Full Member
« Yanıtla #72 : 25 Ekim 2019, 10:41:10 »
İnternet sitelerinden araştırdığıma göre ilk 6 ayda ekilen saçların %50-60'sı çıkıyor. Benim an itibariyle ekimimden 5 ay geçti. Gelişmeye baktığımda ve kalan 7 ayda (12-5) %40-50 oranında daha saçımın çıkması ve form kazanması durumunda açık alanlarımın kapanacak olduğunu düşünüyorum. Fotoyu büyüttüğümde küçük küçük çıkışların var olduğunu görüyorum. Yanlış mı düşünüyorum acaba? Yorum yapabilir misiniz?

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #73 : 25 Ekim 2019, 11:00:33 »
İnternet sitelerinden araştırdığıma göre ilk 6 ayda ekilen saçların %50-60'sı çıkıyor. Benim an itibariyle ekimimden 5 ay geçti. Gelişmeye baktığımda ve kalan 7 ayda (12-5) %40-50 oranında daha saçımın çıkması ve form kazanması durumunda açık alanlarımın kapanacak olduğunu düşünüyorum. Fotoyu büyüttüğümde küçük küçük çıkışların var olduğunu görüyorum. Yanlış mı düşünüyorum acaba? Yorum yapabilir misiniz?

Doğru düşünüyorsun aynı zamanda aralardaki ince teller kalınlaşınca hacim kazanıcak saçların
Global Moderator

----

• Full Member
« Yanıtla #74 : 31 Ekim 2019, 12:59:50 »
En son 151.gün fotolarını paylaştım. Bugün 161.gün, aynı koşullarda fotoğraf çekmişken paylaşayım dedim. Ben gelişme göremiyorum. Sizce 10 günde bir gelişme olmuş mu?

Facebook Twitter Instagram