@Sırma Saç
Kendin canavar gibi anlayan, her şeyi havada uçup kapan, ki o yüzden "E anlaşılır yazsan anlardım" diyen senin, benim anlamam ilgili eleştiride bulunman komik mi trajikomik mi karar veremiyorum.
Ben sana bir önceki mesajda şöyle yazarak başladım. "Arkadaşın konusunu sabote etmeyelim dediğin için; özelden numaranı istedim ama gerek yok diyerek vermediğin için kusura bakma buradan cevap vereceğim" dedim.Ben arkadaşın konusunu sabote etmeyelim demişim, doğru da demişim. Numaramı vereyim telefonlaşalım dememişim ki, buradan konuşmayı şart koşan sensin.
Şimdi de numaranı vermediğin için buradan yazıyorum diyosun. Ağzından çıkan 10 lafın 9'u mantıksız. Ben de diyorum ki, konuyu sabote etmemek için illa telefonlaşmana gerek yok, özelden de konuşabilirdik. O yüzden de sonra derece düzgün bir üslupla özel mesajına cevap verdim. Ama telefon numaramı ne kadar hevesli istediysen, vermediğim için içerlemişsin.
O kadar cahilsin ki "harf" ve "kelime" arasındaki ayrımı da bilmiyorsun. attınız yerine; çektiniz, kaydettiniz vb. kelimelerini kullanman gerekirdi.Sayın bilge, "Fotoğrafı operasyonun ortasından mı attınız" dan 2 anlam çıkar ama sen kendi lehine olacak şekilde bükmüşsün.
1 - Operasyonun ortası : Bitmemiş ekim, ki mantık olarak da doğrusu bu. 2 - Senin çıkardığın anlam, ki bunu bu forumda çıkartabilecek tek adam sensin sayın bilge. Çünkü daha önce de yazdığım gibi, mantık olarak çekildiğin bir fotoyu paylaşınca eş zamanlı çekildiğin anlamına gelmez.
Çok muhteşem anlayışa sahip yüce insan, bu sefer anladığınızı düşünüyorum.
Az önceki yazımda olduğu gibi en ufak imla, harf ve kelime hatalarını bu mesajımda da düzenliyorum ki, muhteşem seviyede olan anlama kaliten sınanmasın.
Tekrardan iyi akşamlar dilerim.